• 16 yıllık iktidarlarında bir gezi'den bir de akşener'den bu kadar korktular sanıyorum.

    ayıptır, günahtır bu kadına yaptıklarınız artık!
  • kedi girmiştir vericiye
  • tam olarak "big brother is watching you" durumu
  • ceza veya yaptırım değil bilakis sağlam mükafat görecektir. (bkz: yeni türkiye)
  • rezalet gibi rezalettir. puanım 10/10
  • akp iktidarının neden akşener’den aşırı derece korktuğunun kanıtıdır. herkes şapkayı lütfen önüne koysun iktidar neden aşırı şekilde meral mommy’den çekiniyor. oylarımızı bence bu bakış açısı ile kullanmalıyız.
  • sansürlenen kişinin daha çok merak uyandırdığını hala anlamamış olmaları çok ilginç. bizim millete, herhangi bir şey için ‘yapma’ demeyeceksin, inadına yapar.

    köylü herşeyin farkında. kırsaldan çok oy kaybı yaşayacak akp. adamlar tv izlemeden kararlarını vermişler bile. cep delik, çocuk/torun isyanda. seni dinleyeceğine torununu dinliyor. torunlar da sosyal medyaya hakim.

    hem chp hem iyi parti gençleri herkesten çok çalışıyor. siz de önce ailedeki akp’lileri inandırın. gerisi kolay.
  • cb ince, mv iyiparti. rte biliyo ki sağ oylar, sol otlardan daha esnektir, soldan oy alamayacağını bildiği için akşener ve iyi partiyle uğraşıyor sürekli.
  • ülkücü devlete baş kaldırmaz diyerek, destekçilerinin sokağa çıkmasına, prostesto yapmasına karşı çıkan birinin başına gelmesi çok doğal durum.

    akp'nin ve rte'nin akşener'den korktuğuna inanmak cidden tam olarak saflıktır. rte'nin yürüttüğü politika sineni sindir politikasıdır. mhp seçimlerinde akşener destekçileri eylem yapmak istemiş ama karşılarına ilk çıkan polisten sonra bizzat akşener mikrofonu eline alıp destekçilerine 'ülkücü devlete baş kaldırmaz, polis ile karşı karşıya gelmez' diyerek insanları evlerine yollamıştır. e haliyle rte de bunu görmüş ve iyi parti üzerine ufak tefek 3-5 sindirme politikası uygulamıştır. şu ana kadar da başarılı olmuştur(sindirmede).

    ne yazık ki akşener'in kalıbı budur. ülkücü devletle karşı karşıya gelmez dediğinde zaten bu mücadeleyi kaybetmiştir. devletin ve dolayısıyla hükümetin her platformda onlara yol vereceğini falan düşündü herhalde sayın akşener.

    ince'nin sansürler konusunda başarılı olması da tam olarak bu durumdan dolayıdır. çünkü birisi biz hayatta eylem yapmayız derken diğeri milyonları sokaklara dökerim diyerek açık bir şekilde gözdağı vermiştir. gezi zamanında uygulaması da halihazırda yapıldığı için bu altı dolu bir gözdağıdır.

    şahsen ülkenin internet ortamı harici hiçbir yerinde iyi partililerin hiçbir tepkisi/eylemi/protestosu yoktur. hiçbir yerde varlıklarına dair bir emare yoktur.

    kapı kapı gezerek oy isteme işini 2002'den beri saadet de yapıyor ki ulaşabildikleri maksimum oy oranı %3. demek ki öyle kapı kapı gezerek oy isteyince olmuyor o işler.

    edit: bak bak bana amcık ağızlı diyen yavşak daha gönderdiği haberin içeriğini dahi okumamış, görsellerine bile bakmamış.

    dokunmadan kopyalıyorum:
    'yaklaşık 1000 iyi partili, cnn türk'ün, iyi parti ve meral akşener'e uyguladığı ambargoyu protesto etti.'

    lan gerizekalı bu mudur sizin gücünüz? 1000 kişi mi? yaptığınız tek eylem bu bunda da 1000 kişiye mi ulaşabildiniz? zaman gazetesinin kapanmasını protesto eden fetöcüler bile sizden daha fazla adam toplamış. ki o habertürk prostestosuna 1 tane toma müdahale etse o 1000 kişinin evine kaçması maksimum 10 sn. evlerinde oturan mhpliler de göbeklerini kaşıya kaşıya gülerler işte size.

    ince'nin tehdidi bile yetiyor, akşener'in uygulamasının bile bir etkisi yok. ama sorsan rte akşener'den korkuyor.
hesabın var mı? giriş yap