• hayret nasıl başlık açılmamış.

    denizli'de yerel bir televizyonun''günaydın denizli' programına dalan kedidir. pek bir sıkıntı vermemiş efendim. bu arada sunucunun adı kudret çelebioğlu'ymuş.
  • ancak bir kedinin yapabileceği hareket. rahat edeceğini düşündüğü yer nerede olursa olsun giderler.

    bizim sokakta da evin önüne park yapılmasın diye deri sandalye koymuş biri. sokağın sarı şişman kedisi sürekli onun üzerinde. benim kendi evimde bu kadar rahat ortamım yok, herif sokağın en rahat yerini mesken edindi. 18 saat uyuyor üstünde.
  • sunucuyu tebrik ederim. hayvan haklarının yerlerde süründüğü ülkemizde böyle en ufak jestlerin bile çok büyük önemi var.
  • bir ülke düşünün, bir tarafta uyuyan kediye tekme atıp arabanın altında kalmasına sebep olacak kansız, diğer tarafta canlı yayında, adamın ekmek parası olan işine engel olan ama ona rağmen tepki göstermeyen bir güzel insan.

    bu güzel insanlar sayesinde dünya dönmeye devam ediyor.

    umarım ulusal kanallarda yer bulur da, hayvan sevgisini biraz daha aşılama konusunda adım olurlar.

    not: kedinin masanın kenarından kafayı uzatıp, ne var ne yok diye bakması çok eğlenceli bir sahne olmuş.
  • kurgu olduğunu düşünmediğim sahne. sunucu arkadaşı tebrik ederim gerçekten çok güzel davranmış bu olay karşısında.
    keşke ülkemiz bu tür olayların bile kurgu olabileceğini düşündürecek kadar sahte olmasa.
  • trafoya giren kediden farklı olarak eylem yapan ve akıllıca canlı yayını seçip üstüne üstlük bilgisayarın üzerine oturup "günümüzün bilgisayar hastalığı"
    temalı protesto gerçekleştirmiş kedidir.

    ama beşeri varlık yine olayı şirinliğe çekmiş,
    umarım bir zaman hepsi birlikte bir plan üzerinde anlaşmaz.
  • ay resmen skandal. :)

    kurguysa iyi bir noktaya değindiği için güzel kurgu, kurgu değilse de çok şirin sahneler ki kurgu olmadığına inanıyorum zira sunucunun tavırları çok içten ve sevgi dolu, zaten sunucunun takdir edilme sebebi de bu sevgisinin hisedilmesi sanırım yani evet kimse yayın esnasında tekme tokat kediyi kovmazdı ama adam sevgi dolu birinin davranacağı şekilde davrandı. ayrıca bayılıyorum şu kedilerin umursamaz ve rahat tavrılarına.
  • çok tatlı bir kedinin yaptığı bu eylemde sunucuyu tebrik etmek lazım. tam da normal ve doğru olan şeyi yaptığı için. kim yapıyor şu ülkede normal ve doğru olanı?

    ayrıca işini de gayet güzel devam ettiriyor. kimse kendini avrupada sanmasın. yerel bir kanalda bu duyarlılığı görmek çok güzel.
hesabın var mı? giriş yap