• makyaj falan konularında vidoları olan youtuber kişisi.
    kanalı: https://www.youtube.com/…l/uchnktdzk4lutmjcjwp8ab6w
  • cok takipci degilim ama simdiye kadar denk geldigim youtuberlardan en sevimlisi. dogal, sade, komik, zevk sahibi. boyle sen ben gibi bir kizimiz. kalpler kendisine.
  • videolarının bana bir yararı yok ama izlemekten acayip keyif alıyorum. bana kalırsa tatlı birisi. hiç görgüsüzlüğünü görmedim. hayat standartı yüksek ve kaliteli yaşıyor gerçekten. müzik zevki de güzel. hatta o kadar paralel ki zevkimiz spotify'da listelerini stalkladığım tek vlogger. kızın kedisinin ismi dali. daha ne olsun. umarım bu çizgisini hiç bozmaz.
    seviliyorsun cansu'cum.

    edit: turuncu renginden nefret ettiğini öğrendim sjsjsj seni o kadar iyi anlıyorum ki sksjskjs

    aylar sonra gelen edit: şu entryi nasıl bir kafa ile girmişim bilmiyorum. herhalde hayatımın baya dip bir noktasındaymışım. o ağzını yaya yaya konuşması olsun, tavırları falan hep böyle yaşam enerjimi çekiyor. böyle bitiyorum kızı izledikten sonra. bir de oy kullanmama rezaleti var. sonradan vitesi r'ye takıp oy kullanmaya gelmiş olsalar bile o olaydan sonra gözümde çöp kadar değeri kalmadı. müzik zevki de biraz yalanmış gibi gelmeye başladı. çünkü bu kadar alternatif müziğin köpeği olan insanın en sevdiği şarkıcı rihanna mı olur allaşkına ya?? asgdhjk
  • grup şurupta en yapmacık olmayan kişi.
    cok doğal cok tatlı.
  • tatlı ve çok içten videoları var izlemenizi tavsiye ederim. bu işi severek yapıyor.
  • çok doğalmış gibi görünmek için üstün çaba harcayan yapmacık kişi. duygu özaslan ve cansu akın gibi diğer ezikleri kendine model almış. bu arkadaşlar her daim tatlış iltifatlarla övülmek isterler. minicik bir eleştiride bile yorumları siler, takipçilerini engellerler. olumsuz en küçük bir eleştiriyi kaldıramamak senin mesleğini yapan insan için ezikliktir. işin ironik kısmı dove ve tog işbirliğinde yapılan özgüven eğitimlerinin yüzü olmaları. özgüven sizde ne arar la? önce o pembiş tatlı dünyanızdan çıkıp olumsuz eleştirilerle başetmeyi öğrenin.

    bak dikkat edersen, arkandan atlı kovalar gibi hebele hübele hızlı konuşmandan ve koca poponu gözümüze sokup sokup sonra insanlar biraz zayıflasan mı acaba dediğinde ağlaya zırlaya hönkürmenden falan bahsetmedim.
  • gayet dengeli hatundur. dengeli beslenir.
  • son derece doğal, samimi ve sıcakkanlı bir insandır. onu youtube videolarından değil, gerçek hayatta tanımış biri olarak diyorum.
  • asiri samimiyetsiz ve yapmacik , her seyi bildigini dusunen bunlari dikte etmeye calisan grup surup sayesinde populerligi olusan ozenti youtuber ablamiz.
  • bence sadece lansman lansman geziyor ya açıp bakıyorum bi gün o lansmandalar bi gün bu lansmanda ve bence o kadar kaliteli içeriklerde üretmiyor sıkıcı .
hesabın var mı? giriş yap