• david goggins in kitabı. özellikle motivasyon tarzı şeyler arayan insanlar için harika bir kitap.

    kendi kötü hayatını, yaşadığı zorlukları ve üstünden nasıl geldiğini anlatıyor.
  • mumkunse sesli versiyonunu almanizi onerdigim kitap. yari kitap yari podcast seklinde, mukemmel olmus

    edit: yogunlugumdan dolayi ara vermistim ama kisa bir tatil girince dun 6 saat dinleyerek tamamladim.

    kalbi delik, orak hucre anemisi olan, babasi tarafindan yillarca zorbaliga maruz birakilmis, irkci bir bolgede siyah bir cocuk olarak yetismis, konusmakta bile zorluk cektigi donemler olan birinin 135 kg ve geceleri hamam boceklerini ve fareleri olduren biriyken basarabildiklerini dusununce, bizim basarisizliklarimiza ve tembelliklerimize turlu bahaneler bulmamiz absurd geliyor.

    okudugum en etkileyici kitaplardan biri oldu kendisi
  • kitabın 1000kitap sitesindeki sayfasında bir yorum var ki aynı şekilde düşünüyorum. jocko willink de bu yolun yolcusu. neymiş efendim binary code ile çalışıyormuş makineler ee, bu da senin insan makinen için de geçerli olabilecek bir yolmuş, ee? gelişmeyi istiyor musun istemiyor musun, evet ya da hayır'mış mış mış...

    herkes için hap niteliğinde disiplin ve kararlılık çözümleri, örnekleri ol(a)maz. kimi insan mutsuzken veya kendi dünyasıyla hemhalken daha mutlu veya üretken olabilir. herkes dışadönük olamaz, olmamalı da zaten.

    yorumun linki: https://1000kitap.com/gonderi/160072299
  • uzun zamandır radarımda olan kitaptır. dolar kuru vs. demeden alası geliyor insanın. türkçesi var mıdır? okuyanlar varsa yeşillendirirlerse sevinirim.
  • (bkz: don't hurt me)
  • türkçe baskısı var mı
hesabın var mı? giriş yap