• cantanda neler oldugunu csı ayrintilarla anlattigin yeni bir virallik. fiberoptik hizinda memlekete de ulasmis:
    http://www.kizlarsoruyor.com/…n-zamanlarda-cok.html
    gizli bolmelerinde kokain tasimak icin uygun canta arayan trans europe express delisi jean-louis trintignant karakterini getirdi aklima bu kiz.
  • beden dili onaylanmaya ihtiyaç duyduğunu anlatan bir ablamızın gerçek yaşamda markaların gücüne sığınarak özgüven depolaması yaptığını gösterir video çalışması.

    kızma, kırılma güzelim; çoğumuz senin gibiyiz zaten...
  • bu tip videoların ilerleyişi şöyle olmaktadır.

    1- pek çok kişi tarafından çok istenmiştir, vlogger kişisi de baskılara dayanamamış ve sonunda bu videoyu yapmıştır. (yersen. sahip olduklarını sergilemek için deliriyor.)

    2-çantası oldukça pahalı bir markadır. sipariş vermiştir, telefonla ayırtmıştır ve mutlaka satın alma sürecinde bir olaylar yaşanmıştır çantayla ilgili. rengi tam istediği renk değildir vesaire, bununla ilgili yorumları izleyicilerinden alta yazmalarını bekler. (birkaç zaman beklenir. amaç alt kısmın tamamını iltifatlarla doldurmak.)

    3- çantasının içini açtığımızda genel bir düzensizlik hakimdir. zaten çok tertipli biri olmadığını ifade eder bu noktada vloggerımız, kikirder belki. ( heyecanı doruklara taşır aklınca. )

    4- bu çantada mutlak surette audrey hepburn, marilyn monroe veya buna benzer kült bir karakteri konu edinmiş kapakli bir defter bulunur. bu deftere hep en önemli işler not edilir, deminki durum tolere edilmiş olur böylece. video konuları, yapılacaklar listesi hep ingilizce tutulmuştur. çok detaya inmiyorum tabii denilir, adettendir. ama sayfalarda yazılanların hep ingilizce olduğunu görebilirsiniz.

    5- çikolata. bu detayı gösterirken "ayh tatlı krizlerim var benim" temalı bir konuşma yapmak da çantamda ne var videosu çekmenin şanındandır.

    6- makyaj çantasının anlatımı, vlogger kızı için orgazmik anlara tekabül eder. genelde sona saklanır.

    7- i-phone'lar beyaz olacak ve sergilenecek. yoksa çantamda ne var videosu yapmış olmuyormuşsunuz benden söylemesi.

    tamamen ego mastürbasyonu amacıyla çekilen, hayattan 5 ilâ 15 dakika çalan işe yaramaz videolardır. çeken kız tiplemeleri de genellikle 17-30 yaş arası ergenliğinden bir şey kaybetmeden şımarıklığını ve egosunu şaha kaldıran marka delisi fransız kültürü hayranı buhranlı kızlardır. bu videolar, ne kadar özel olduklarını ve ne kadar ilginç zevkleri, beğenileri ve seçimleri olduğunu kanıtlamak açısından da hayati önem taşımaktadır.

    tanrı onları çok çok fazla korumasın, amen.
  • bir bayan olarak acayip utandığım nefret edilesi bir akım. daha bugün öğrendim bu akımı. arkadaş facede bu akımı dalgaya alan paylaşım yapmış
    . bi kaç tanesine baktım ve aman tanrım didim. banane senin çantanın içeriğinden beyincik!
  • bir çantadan bu kadar enteresan ne çıkabilir de bunun için video çekilebilir?
    cüzdan, anahtar, tel toka, alışveriş fişi, su, makyaj çantası, belki de şeffaf poşete sarılmış yeşil elma. çanta büyükse kitap.
    ay çok ilginç(!)
hesabın var mı? giriş yap