• 16-18 mayıs 2015 tarihlerinde kapadokya'nın* muhtelif mekanlarında gerçekleşecek bir festival. "dinle. gör. yap. tat. ol. hisset. cappadox'u yaşa" sloganıyla yola çıkan festival; gündoğumu ve günbatımı konserleri, tadımlar, trekking ve bisiklet rotaları ile sanat ve beden atölyeleri gibi türlü disiplinleri içeriyor.

    kapadokya'nın doğal dokusuyla uyumlu olarak ilerleyecek cappadox, güneş enerjisi ve geri dönüşüm çerçevesi içinde çevreye duyarlı bir festival olacağının garantisini de veriyor.

    henüz program kesinleşmemiş, ancak şuradan takip edilebilir.
  • fazla ticari olan festival.
    doğa yürüyüş etkinliğini bile 70 tl'den itelemeye çalışmaları çakallık bile değil.
    amatör eğlendirir, daha ilk etkinlikte patlayacak amatörlükte bir festival olarak görünüyor. umarım yanılırım ve gelenekselleşen bir organizasyon olur.
    konaklama seçeneklerine bile hiç özenilmemiş, millet gelsin başının çaresine baksın diye düşünmüşler herhalde.
  • gelseydin doğa yürüyüşleri ve kendi alanım olan gastronomi için gelecektim ne var ki yurtdışı seyahati çıktı.

    umarım ilki güzel geçer; ikincisinde kalibre olur.
  • beni deli edecekler el birliğiyle. en güzel yıllarımı fakülte bahçesinde harcamayı mı hak ediyordum ben gerçekten ya. hangi konsere hangi festivale ne şekilde nasıl para yetiştireceğimi şaşırdım. bakın saat kaç olmuş daha yemek alamadım, lezzetin peşinde diye etkinlik yapıp 190 lira istiyor bunlar da, boğazınıza dizilsin iş ne tadacaksınız 190 liraya arkadaş, ne midenize düşkünmüşünüz ya. uf.
  • hazır 4gun tatil sansı var, mevsim de pek uygun, rotalar zaten hazır, dilediğimizce yürürüz,
    belki bir iki konsere ugrarız seklinde dusunup bu aksam itibariyle yola cıkacagım ve fakat fiyatlarından dolayı hiçbir etkinliğine bilet almadıgım festival..
    zira doga yuruyusune 70trl fiyatla cıkmak işin dogasına ters, ki o kadar kalabalık grupla yurumek de karmasık tempodan dolayı sıkıntı olabilir..
  • keriz silkeleme etkinliği.

    2 gün git, azıcık müzik dinle, üç beş lokma birşeyler tat, iki spor yap temiz hava al gel. 1 maaşı yatır gel. ne ala memleket. tam pozitiflik iş olmuş.
  • cillop gibi kült gibi bir etkinlik.
  • başarısız bir ilk deneme olmuştur. önceden alınan birçok bilet, sırf etkinlik mekanı bulunamadı diye yanmıştır. özellikle ilk gün, uçhisar'ın yokuşunu çıka ine bir hal olduk; herkes birbirini takip ediyor fakat kimse nereye gittiğini bilmiyor. staff'e meditasyon alanı nerede diye sorunca "biz de şu tarafa doğru gidiyoruz bulmaya çalışıyoruz" diyor etkinlik başlayalı 15 dk olmuşken.
    yönlendirmenin eksikliğini ve düzensizliği görmezsek seçilen sanatçılar ve mekan kullanımı çok şukela olmuştur. ah tabii etkinlik öncesi 30 liraya satılan biletlerin etkinlik günü 55 lira olması büyük ayıp olmuş. 4 günlük tatil gerçekten de bir maaşa yaklaşmıştır.
    en başarılı etkinlik ise, levon bağış'ın gurme tadım'ıydı bizim ekip adına. gidilen insanlar güzel, kapadokya güzeldir.
  • conde nast traveler dergisine göre dünyanın en iyi festivalleri arasına girmeyi başarmış festivaldir
hesabın var mı? giriş yap