• atariden bildiğimiz captain tsubasa oyununun mobil versiyonu.
  • mekanik olarak captain tsubasa vol.2 super striker a benzeryen, grind ve gacha sistemine dayali tsubasa oyunu. aktif club arayan arkadaslar mnaki isimli klana gelebilirler. yer yoksa bir mesaj kadar uzaginizdayim :)

    sonralardan gelen edit: artik rank 1 oldugumuza gore sadece tecrubeli ve yuksek seviye arkadaslar ile oynuyoruz.
  • pis sarmıştır... inanılmaz keyiflidir. ataride tsubasa 2 yi oynayanlar bunu da oynar ..
  • küçük ekran telefonu olana allah sabır versin dedirten oyun. öyle bir ortam var ki, japon televizyonuna düşmüş gibi oluyorsunuz oyuna girince. tövbeler olsun. maç yapması aynı atari zamanları gibi keyifli ama ben daha fazla dayanamayacağım.
  • bir haftadır sardım keyifli bir oyun, dreamball elde etmek daha kolay olaydi eyiydi.
  • oyunu blustacks android emulatötü ile bilgisayarda oynaması inanılmaz zevkli ve ayrıca küçük ekranda oynama derdinden kurtarıyor, tam ekran moduna geçince sanırsın pc'ye çıkarmışlar oyunu.

    karakter çizimlerine bayıldım, hatta monitöre kağıt dayayıp tsubasa'yı çizmeye çalıştım. hikaye modunda ilerlemeye devam ediyorum, bakalım neler olacak.
  • efsane bir oyun. her maç sanki bir anime bölümü. kesinlikle denenmesi şart. fifa ultimate team’e sokayım. hukuğa siker atar.
  • bir telefon al-satçısı olarak hayatımda ilk defa cep telefonuma oyun kurdum.
    öncelikle bu oyun ülkemizde reklamı yapılmadığı için tutulmadı ama dünyada çok popüler ve hemen hemen bir pokemon go .kısaca redditteki günlük yorum ve takip eden kişi sayısı bile yeterli bu analizi yapabilmek için.
    fakat ben başlarken bu kadar komplike olduğunu bilmiyordum.

    yane mmorpgye başlarken eski oyunlardaki clan arkadaşlarımı toplar ya da reelden güvenilir kişilerle ortam kurulur özellikle kardeş ve akraba tayfasıyla güzel bir ortam yaratılırdı fakat bu oyun için böyle bir hazırlığa girmeden direk cep telefonunu kurcalarken başladım ama kesinlikle teşkilat lazım bu oyuna.

    bir kere donanımhaber dahil hiçbir sitede oyun başlangıç rehberi yok ,demek ki çok kompleks değilmiş diye düşündüm fakat halt ettim.7 gün gece -gündüz 16 saat falan oynadım ve 3.günün sonunda yanlış bir walk-through izlediğimi fark ettim.
    oyunda online mod,farming,craft gibi şeylerin olması neyin içine bulaştığınızın ipucunu veriyordu ama mobile bir platformda bunu sağlamak takdiri hak ediyor.

    reroll denilen kavram bütün online oyunların baş belası,oyuna yanlış başladım;skilleri yanlış dağıttım gibi şeyler yüzünden bütün oyun hayatınız çöp olabiliyor benimde yaptığım farmlar boşa gitti sağlam kasmıştım 3 günüm farma gitmişti ama esas olay kesinlikle iyi bir başlangıç dekine sahip olmak.

    gaucha kartlar,raid kartlar ;r'den rs olmayıp ssr'dan ur olma gibi şeyler çok yoğun araştırmalarım sonucu öğrendiğim şeyler bir de genelde online oyunlarda ilk açılış çok önemlidir ve millet başlangıcına yane betasına yetişemediği oyuna genelde ciddi başlamaz fakat oyun buna engel olmak için yeni kartlar gönderiyor sisteme.bunun önemi şu; s -gssk skili wakabaşiye ur -99 ye gol atmak imkansız .
    bir oyuna çıkıyorsunuz ve karşı kaleciye oyunda gol atacak kartı yok? bu yüzden çoğu adam oyunu bıraktı ama son kartlarda shared edilmiş yeni kartlar gol atabilmiş bu kaleciye .

    eğer oyuna başlamak isteyenler yeşillendirebilir ben 5 gün takıldım saçma-sapan bir farm yaptım fakat boşa kürek çektiğimi anladım ve bırakıyorum.kısaca reroll olayı ios da olmuyor.
    iosda re-roll yapmayı bilenler yeşillendirirse sevinirim ya da yeni başlayanlara bende tavsiye de bulunabilirim.
  • beni çocukluğuma döndüren eğlenceli ama bir o kadar da sinir bozucu tsubasa oyunu. oyuna başlamak bile birkaç günümü aldı*. başladık ilerliyoruz ama bu seferde aktif bir kulüp ihtiyacı doğdu. iyi bir başlangıca ve aktif bir kulübe sahip olmazsanız belirli bir süreçten sonra işler* kolay olmamaya başlıyor. iş arar gibi takım aramaya başladım, bir mesaj kadar uzağınızdayım*.
  • sorsan sözlüğün yarısı tsubasa hayranıdır o halde bu oyuna neden ilgi göstermiyorlar anlamadım. görsellerden örnekler vereyim belki biraz ilgi çeker.

    oynasanıza ya!
hesabın var mı? giriş yap