• crew ekibinin güzel bir çalışması. timboo'dan kat be kat iyi. umarım müşteri profili ve fiyatları bozulmaz. ana yemekler iyi fakat oldukça az. o konuda daha çok şey yapabilirler. aynı şey tatlılar için de geçerli.

    makarnalar daha sofistike olabilir. özellikle enginarlı olandaki ekşi seviyesi çok gereksiz ve tüm yemeği düz bir tada indirgiyor. bunun yanında pizzaları çok güzel.
  • bence bağlı olduğu grubun en iyi mekanı olmakla birlikte, ankara şartlarında da nadir bulunan kalitededir.

    defalarca gittim, bir kere de mutsuz ayrılmadım.
  • yemeklerin lezzeti ankara standartlarının çok üzerinde. ortam ve dekorasyon 10 numara. garsonlar ankara'da gördüğüm en nazik ve en profesyonel garsonlar. ankara'nın böyle kaliteli bir mekana çok ihtiyacı vardı gerçekten.

    tahmin edebileceğiniz üzere tıka basa doymak için gidilecek bir mekan değil kesenin ağzını çok açmak niyetinde değilseniz. ben somon ızgara yedim ve etin büyüklüğü ve garnitür miktarı daha iyi olabilecek olmakla birlikte kesinlikle yeterliydi. öte yandan arkadaşım somonlu sandviç yedi ancak onun da lezzeti gayet iyi olmakla birlikte miktarı çok düşüktü. yanındaki garnitürlerin bunu kompanse etmek için orada oldukları da açıktı. arkadaş çok iştahlı olmayan bir hanım olduğundan ona yetti ancak ortalama kiloda bir erkeği doyurmaya yaklaşamaz bile. zira bir yemeğe 30 lira veren hiç kimse o yemeğin %60 patates, %20 ekmek, %15 kuskus ve %5 et olduğunu görmek istemez. öte yandan mekanın konsepti göz önüne alınca porsiyonların büyük olmasını beklemiyorduk elbette.

    çilekli ve mangolu ice tealeri kesinlikle çok başarılı bunu da belirtmek isterim.

    özetle, lezzet çok iyi olmasına rağmen bazı yemeklerinin miktarını yeniden ayarlamaları gerekiyor anlaşılan.
  • 'doymak' için gidilecekse pizzaların miktarının gayet yerinde olduğunu söyleyebileceğim restoranttır.
    diğer yemekler için daha önce dendiği gibi, miktarlar küçük ve fiyatlar biraz değil gayet tuzlu. ama pizzanın boyutu gayet iyi ve de doyurucuydu, tavsiye ederim.
  • ankaranın armadağı sokağında bulunan cansızmı, cansız ruh gibi bir yer. menüleri sürekli değişen ve gereksiz yere yemekleri abartılan, fiyatları ortalamanın üstü çalışanları bir o kadar acemi olan mekan. uzaktan bakılası önünden geçilmeyecek bir yer siz, siz olun crew grup zincirinin hiç bir restorantına gitmeyin boştan yere uyarı yapmam.
  • ankara'da bulunan başarılı bir restoran. beyaz çikolata çorbası şiddetle tavsiye edilir.
  • kapanmıştır. artık yerinde big chefs olacak. sevdiğim bir mekandı, üzdü.
  • covid öncesi severek gittiğim bir mekandı. kapandığına çok üzüldüm. kafamı dinlediğim, güzel yemekler yiyebildiğim tek yerdi. tekrar açılırsa yeşertin beni ne olur.
hesabın var mı? giriş yap