• pilot bölümü guillermo del toro tarafından yönetilecek olan potansiyel amazon dizisi.

    edit: del toro yönetmedi.
  • sekiz bölümden oluşan ve 2019’da yayımlanacak olan neo – viktorya dönemini anlatan amazon’un yeni fantastik dizisi carnival row’ın başrolü orlando bloom’un oldu. ilk olarak mayıs ayında açıklanan, amazon’da yayımlanacak olan projenin prodüksiyon tarafında da önemli isimler yer alıyor. daha önce star trek, medium, terra nova, teen wolf gibi dizilerde yapımcılık ve yazarlık yapmış olan rene echevarria, luke cage‘in yazarı ve yapımcısı paul mcguian ve clash of titans ile pasific rim filmlerinin yazarı travis beacham. orlando bloom da başrolün yanında dizinin yapımcılığını da üstlenecek. orlando bloom2 - filmloverss carnival row’ın başrolü orlando bloom’un oldu carnival row, vatandaşları ve gittikçe artan göçmen nüfusu arasında artan gerginliklerin olduğu ve savaşa evrilen ortamda, yurtlarından kaçıp şehre toplanan efsanevi canlıları konu alacak. aynı zamanda konunun merkezinde, bu tekinsiz ortamda bir dizi çözülmemiş cinayetin soruşturulması da olacak.

    seride, orlando bloom, bir polis bir cinayeti çözmek için uğraşan polis müfettişi rycroft philostrate‘ı canlandıracak. orlando bloom daha önce yüzüklerin efendisi ve hobbit serilerinde canlandırdığı legolas karakteri ve karayip korsanları serisinde canlandırdığı will turner karakteri sayesinde geniş kitlelerce tanınan bir oyuncu. son olarak tour de pharmacy isimli tv filminde rol alan bloom, ayrıca romeo and juliet, elizabethtown ve kingdom of heaven gibi yapımlarda da rol aldı.
  • carnivale'ı hatırlattığı için başlığı açtım. üst entrydeki "8 bölümden oluşan ve 2019'da yayımlanacak olan" şeklindeki girişi görünce geri döndü sandım lan. resmen nabzım yükseldi yapılır mı bu be. başlarım orlando'nuza da bloom'unuza da ben gidiyorum.*
  • televizyon dünyası her geçen gün bir sinema yıldızını daha bünyesine katmaya devam ediyor. bu kervana son katılan isimlerse orlando bloom ve cara delevingne oldu. ünlü oyuncuların amazon’da yayınlanacak carnival row isimli yeni dizi için anlaşmaya imza attıkları açıklandı. projede yapımcı olarak da yer alacak olan bloom, polis detektifi rycroft philostrate’i canlandıracak. çözülemeyen cinayetlere odaklanan philostrate, ilk sezonda sirkte çalışan bir kızın ölümünü araştıracak. viktorya dönemi sonrası modern bir zamanda geçecek dizide bolca fantastik öge kullanılacağını da ekleyelim. travis beacham’ın kaleme aldığı a killing on carnival row kitabından uyarlanan yapım, sherlock’un kamera arkasında yer alan paul mcguigan tarafından yönetilecek. dizinin çekimlerine bu sonbaharda başlanması, 2019’da ise ekranlarda olması bekleniyor. henüz bloom’a eşlik edecek oyuncularla ilgili bir bilgi gelmedi. ancak dizinin ımdb sayfasındaki kadroda cara delevingne’ın vignette stonemoss karakterine hayat vereceği görünüyor.
  • teaser'ı yayınlanmış. fragman da gelsin bakalım neymiş, görelim.

    https://geektyrant.com/…_l8h3qlymjvp8cmwxuswjnrxcnc

    --- spoiler ---

    “mythological immigrant creatures whose exotic homelands were invaded by the empires of man.”

    --- spoiler ---
  • cara'nın tarzına aşık oldum.
  • yapım ekibi iyi, oyuncular iyi, viktorya döneminde geçmesi de süper. penny dreadful'u hatırlattı şahsen, umarım yaz dönemi dizi boşluğuna ilaç gibi gelir.
  • cara delevingne görüp kaçtığım amazon prime yapımı.

    mantıken yeteneksiz ama güzel modellerin başrolü kaptığı her türlü yapım boktur. zira ortada güzel bir senaryo ve özenli bir çekim olsaydı bu yeteneksizlere ihtiyaç duymayacaklardı.

    cara delevingne'nin filmografisi de tek başına kanıttır.
  • kıyafetleri ve görsel efektleri sağlama benzeyen dizidir, 30 ağustos'ta ilk bölümü gösterilecekmiş sanayi devriminin başlangıcı olan çağda göç etmek zorunda kalmış peri yaratıkların anlatıldığı dizidir. mitolojik karakterler içerir. cara delevingne, valerian'daki oyunculuğuyla aklımda pek iyi yer etmemişti, bakalım burada nasıl?

    burada bu rolü jennifer lawrance oynamalıydı.
hesabın var mı? giriş yap