• (bkz: akraba evliligi)
    (bkz: ensest)
  • ciddi düşünmeyen kişilerin yaşadığı ilişkilere çok düzgün ilişkiler yaşayan hanım kızlarımız ve beyefendilerimizin uygun gördüğü yafta.
  • maddi ve manevi çıkar ve menfaat için sahibi olunan karakterin temel taşlarından sayılan ahlak, erdem, onur, şeref, fikir ve sağduyuyu bir kenara koyarak elde edilecek kazanımların kim(ler)den ve nereden nasıl geldiğine bakılmaksızın karşılıklı olarak sosyal ve beşeri diyalogda bulunmaktır
  • ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. kendisinin de 25 yaşında bir kızı var. babam ise bu kız ile evlendi. böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. anlayacağınız benim oğlum benim dayım oldu. babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. o babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. yani ben torunumun erkek kardeşiyim. ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. kısacası kendimin büyükbabasıyım .
  • tam olarak nasıl tanımlanır bilmiyorum ama ilişkilerin çoğu böyle bir hâl aldı diyerek amacıma zaten ulaşıyorum.
  • bu topraklarda yaklaşık 150 yıl öncesinde de gayet var olan ilişki türü. kocası askerde iken kayınbiraderinden hamile kalıp çocuğu ilaç içerek düşürüp dere kenarına atan mı dersin, kocası öldükten sonra hamile kalan kadının doğan çocuğu tarlaya gömmesi mi, karısının gayrimeşru ilişkisinden doğan bebeği oracıkta boğan mı... içim dışıma çıktı. yaşadığımız bu rezillikler bu döneme ait değilmiş biz önceden de böyle imişiz. zaman kötü demeyeceğim artık, biz kötüyüz. ama sabilerin ne günahı var?
hesabın var mı? giriş yap