• genel olarak katalog verilerinin sesli bir şekilde anlatıldığı, test edilen araçların eleştirilmediği sadece tanıtıcı özellikte incelemelere yer veren inceleme sitesi, daha çok otomobille pek ilgisi olmayan, bilgi almak ve öğrenmek isteyen insanlar için yardımcı olabilecek bir youtube kanalı.
  • buraları takip ediyorsa bunu iyi niyetli bir eleştiri olarak algılasın;
    çok kötü be abi. yani klasik basın bültenini okumaktan başka hiç bir şey yapmıyor adam. etliye sütlüye dokunmadan aracın hemen heryerden öğrenebileceğiniz teknik verilerini sıralıyor, boyutlarından bahsediyor ve test bitiveriyor. oysa iyi bir diksiyonu, iyi bir ekran yüzü var. biraz daha detaya inse daha iyi işler çıkartabilir. bu haliyle hem çok yavan, hem de bilgi vermekten fersah fersah uzak.

    tabi sektörde test aracı temin etmenin zorluklarını da biliyoruz. o yüzden çok da etliye sütlüye dokunmama isteğini de anlayabiliyoruz ama insan hiç olmazsa 1-2 negatif/pozitif eleştiri getirir, fikir belirtir yahu.
  • oldukça anlaşılır net biçimde otomobil incelemesi yapan bir ağabeyimiz. ancak sadece youtube hesabı takip edilesidir çünkü internet sitesinde hiç yazı yok.
  • kısa ve öz yorumlar yapan efendi bir arkadaşın araba video'ları tanıttığı youtube şeysi. özellikle arabaları gidip görme imkanı olmayanlar için tanıtım niteliğinde eğitici görüntüler barındırmakta. izlenme oranları da yüksek herkese tavsiye ederim.
  • ortalama beş dakika uzunluğunda otomobil incelemelerinin yapıldığı, yeni modelleri birçok muadil siteden daha hızlı tanıtan site.
  • 5 dakikalık testlerden(!) oluşan youtube kanalı. editör her testte 300-400km yol yaptığını belirtmesine rağmen video süresinin 5 dakika olması ilginç. 5 dakikanın yalnızca 30 saniyesinde motordan filan bahsedilmesi daha da ilginç. bu kadar kısır bir kanalın araç bulma konusunda sıkıntı yaşamaması, tam aksine yurtdışına bile davet edilmesi de çoook ilginç.
  • segment, marka, model farketmeden her otomobili aynı kelimelerle anlatan bir adamın youtube kanalı. kelime dağarcığı tahminen 200 kelime falan.

    otomobilden ve/veya tanıtımdan zerre kadar anlamayan bir anlatıcıya sahip, ortalama prodüksiyon kalitesinde bir kanalın an itibariyle elli bir bin küsür abonesi var. videoları toplamda sekiz milyon dokuz yüz küsür bin kere izlenmiş. insan gerçekten hayret ediyor.
  • oldukça samimiyetsiz,doğallıktan uzak bir editöre sahip,araba markalarının gözde ''reklam'' kanalı.reklam kanalı diyorum çünkü yaptığı incelemeler kesinlikler objektif değil.
  • hiç otomobil hakkında olumsuz yorum yapmayan youtube kanalı. arka baş mesafesi her arabanın mutlaka yeterli, motorun gücü mutlaka yeterli ve aracın iç malzemeleri mutlaka yeterli. kendisine kalsa piyasada yetersiz araba yok.
  • her markaya eşit mesafede durmaya çalışan ancak böyle olunca objektiflikten uzaklaşan youtube kanalı. daha eleştirel ve kıvamında sert bir yorum yöntemi ile test etmeli araçları. kendisini seviyoruz o ayrı.

    (bkz: fahir talib)
hesabın var mı? giriş yap