casey affleck
-
good will hunting dışında drowning mona ve 200 cigarettes isimli filmlerde de oynamış, oyunculuk olarak da tip olarak da (bkz: bence) abisinden (bkz: ben affleck) daha başarılı olan adam.
-
son filmi soul survivorsta sean karakterini canlandıran oyuncu
-
to die for da da yardimci oyunculardan biridir ve kanimca abisinden daha yakisiklidir. hala neden onun kadar ses getirmedigine anlam verilememektedir
-
ocean's eleven, ocean's twelve, ve ocean's thirteen filmlerinde boy göstermiş, bazen caleb affleck olarak anılan, en büyük kankası joaquin phoenix'le aynı apartmanda yaşayan; hatta onun kız kardeşi summer phoenix'le evlenip commodus'u dayı yapan 1975 doğumlu aktör. tabii ki ben affleck'in kardeşi.
-
yirmibesinci uluslararası istanbul film festivali'nde gösterilmiş olan lonesome jim adlı filmde jim'i oynamış olan oyuncu.
-
gone baby gone'ın trailer'nda (bkz: http://www.apple.com/…amax/gonebabygone/featurette/) feci şekilde milo ventimiglia'ya benzettiğim aktör.
-
en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında altın küreye aday olan, eliştirmenler birliği ödülü kazanan, oscarlarda da javier bardem le kapışacakları düşünülen 12 ağustos 1975, abd doğumlu oyuncu.
-
the assassination of jesse james by the coward robert ford filmindeki roluyle en iyi yardimci erkek oyuncu dalinda oscar adaylari arasinda yer alan aktor.
-
gone baby gone ile tarihin en pasif ve uyuz dedektifi olarak izlediğimiz, akabinde jesse james de ezik rolün de katkılarıyla adeta ezikliğin tanımını tekrar yazan ve ekrana her gelişinde beni itina ile ekrana bakmaktan kaçındıran, nedenini anlayamadıgım sebeplerden ötürü bana aşırı itici gelen oyuncu. süper ezik rolleri iyi oynar hatta direk kendini oynasın oscara aday olsun böyle. adam gözkapağını açıp kaparken bile yoruluyor imajı veriyor uyuz mudur nedir.
-
the assassination of jesse james by the coward robert ford filmindeki performansıyla, sinir olma ve hayran kalma ikilemini yaşatan aktör.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap