• before "iyi adam, adil..."
    after "rektör olmayaydı iyiydi büyü bozuldu..."
  • an itibariyle kanal 24'te konuk olarak konusan profesor. hatta bir rektor.

    'turkiyedeki ozgurlukler hic bir bati ulkesinde yok' minvalindeki bazi siyasetcilerin agzina sakiz olmus bir cumleyi bu kidemdeki bir insanin soyleyememesi lazim.

    edit: aşağıdaki arkadaşa cevap olarak şu linki sunmak isterim. bahsettiğim programda da bu videodaki mantıkla hareket ederek bu lafı etmiştir. bu entry'de cavit bircan, siyaset yaptığı için eleştirilmektedir. ötesini bilemem.

    bir örnekle durumu daha da açıklayacak olursam; amerikadaki ana akım medyanın özgür olmadığına dair yapılan yorumları haklı görmekteyim. zira amerikan halkının medyaya olan güveni de bu sebeple oldukça düşüktür. fakat, türkiyedeki medyanın durumu konuşulduğunda, 'amerikadaki medya daha beter' demek, bir siyasi partiye mensup birinin söyleyebileceği birşeydir. bir akademisyenin, türkiyede medyanın gelmiş olduğu durumu açık yüreklilikle eleştirebilmesi gerekmektedir. bir siyasi partinin liderine bağlılık bildirircesine o kişinin siyasi laflarını tekrarlaması, bir akademisyenin yapabileceği bir şey değildir.
  • yerel basın tarafından fetöcü olmakla suçlanan, yine yerel basını da fetöcü olmakla suçlayan rektör.

    selefi eski rektör mustafa birincioğlu da fetöden açığa alınanlar arasındadır ki; birincioğlu döneminde kendisi rektör yardımcılığı da yapmıştır. durum nedir, yaptıkları kraldan daha çok kralcı olmak mıdır, gerçekten fetöcü müdür; yoksa demokrasi aşkıyla giriştiği işlerde, yaptıklarında samimi midir bilmem bilemem zira kendisini de tanımam etmem. kendisinin varlığından da ilk ve tek olarak 2015 yılındaki tıp fak mezuniyet törenindeki konuşmasıyla haberdar olmuşumdur.

    -şimdi yeryüzünün en eski 2 mesleği var.
    + (iç sesim) lan tamam tıp fak mezuniyetindeyiz biri hekimlik. diğeri? lan lann!?!?
    -biri doktorluk, diğeri de gıdacılık...
  • hakkında geçmişi ile fetö'cü ile suçlanmamak için cadı avına çıktığı iddiaları olan adnan menderes üniversitesi rektörüdür. eşini adü'de işe almasının da halk tarafından şüpheyle karşılandığı yazılmış.
    ilgili yazı
  • hakkında sözcü'de çıkan haber sebebiyle üniversite serverında sözcü'yü engellettiren rektör
    ilgili haber; http://www.sozcu.com.tr/…torun-esi-kazandi-1494677/
  • parelel yolda yamuk, dönemeç, yavşak rolü oynayan kriptolarla iş birliği içinde olan mahalle efesi gibi konuşan cambazın biri.
  • engellilerin "öpmek için" her yerde aradığı papaz.

    https://www.sozcu.com.tr/…uz-otomobil-aldi-2384362/
  • aldığı lüks araba ile ilgli yaptığı açıklama; burada
    kendisi hastalık raporu ile engellilik raporu arasındaki farkın farkında değil. açıklama sadece hastalığı ile ilgili.
    nice ölümcül kanser hastaları var ama özürlü olmadıkları için böyle bir hakları (vergisi düşük araba) yok.
  • aydın ilinin gördüğü en büyük kolpa.
    en gizli kriptolardan biridir.
    kesin bilgi ne yazık ki.
  • (bkz: adü)nün rektötü. nazilli iibf kütüphanesinin 7/24 açık olmasını istememiz sonucunda vizeler bittikten sonra isteğimizi yerine getiren reisimiz yani recep tayyip erdoğan aşığı rektörümüz.
hesabın var mı? giriş yap