• ıroni yapalim
  • ben çaylak olsam kesinlikle burada yazılan hiç bir entryi favori yapmam. favori sanırım karma puan yükselmesi ile alakalı bir durum. bu durumun istismar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
    sevgili çaylaklar,
    emin olun kim favoriye atmış diye hiç bakmadım, elbet bakan vardır. belki fava atarak dikkat çekebilirim diye düşünüyor olabilirsiniz, ama emin olun kimsenin sizin neler yazdığınızı tek tek kontrol ettiğini düşünmüyorum. en azından kendi adıma bunu söyleyebilirim. zaman bulup denk gelirsem arada bakarım.
    bilgi içerikli ve beğendiğiniz bir şeyse evet at fava. ama dikkat çekebilmek adına yapman maalesef işe yaramadığı gibi bunu o yazara muhtemelen artı olarak veriyorsunuz.
  • ciddi ciddi desteklediğim kampanyadır. yeter ulan! başlıklarda gezinirken bakıyorum ki bütün entrilerin altında birer ikişer favori var. bir kaç tane çaylak bu favorileme çılgınlığını başlattı ve şimdi önünü alamıyoruz. ilgi çektiğini anlayan diğer çaylaklar da favori butonuna asılmaya başladı. eğer bu işin önü alınmaz ise yakın zamanda tüm entrilerin altında 20şer 30ar favori olacak. okumadan, anlamadan, aynı fikirde bile olmadan favorileme çılgınlığı bitsin artık diyor ve çaylaklardan "en azından bir süreliğine" favori butonunun kaldırılmasını talep ediyorum.
  • işte mert çaylağınız ben sadece iyiyse favori kardeeşim yazarların ilgisini çekiceğiz diye abanıyorsınuz her entryinin altına hepiniz heveslisiniz bir hafta sonra baksan üslübunuz ali tatilde kıvamında yapmayın arkadaşlar bunlar hocaya değil bize lazım.
  • çaylaklar da sizin isteklerinizi yerine getirmek için mesai harçıyorlar ya zaten sizi gidi çaylakların efendileri sizi.
hesabın var mı? giriş yap