• küfür dolu mesajlardır.
    sonunda birini tutup 40 kilo vücuduna tokadı koyacam, tokat bir tarafa kendi bir tarafa giderken o çaylağı havada "allahım yardım et" diye inletecem o olacak.
  • yazar olunca şu kendini bi halt zanneden insanlara da ayar oluyorum arkadaş. neymiş çaylakmış. ulan sikindirik 10 tane entriyi girip pusuya yattıktan sonra yazar oluyosun zaten. yazarlıgın tek farkı alanın daha geniş. yoksa yazar okunca beyin level atlamıyor. malsan çaylakken de, yazarken de mal oluyorsun. kumaş iyiyse, her şekilde kendini gösteriyor zaten.
  • şöyle bir mesaj almıştım baya garibime gitmişti.

    --- spoiler ---

    böyle bir şey benim için gerçekten utanç verici olsada başka çarem kalmadı çünkü gerçekten çok zor durumdayım sizden ricam bana sadece 10 tl yollarmısınız daha fazlasını kesinlikle istemiyorum öğrenciyseniz yada bir işiniz yoksa hiç gerek yok zaten kusura bakmayın lütfen dilenci değilim sadece zor durumdayım ve çok fazla zamanım kalmadı maaşımda haciz olduğu için kredi çekemiyorum aldığım borçları ödeyemediğim için kimseden borç isteyecek yüzümde yok uyku uyuyamaz oldum kafayı yemek üzereyim artık hafta sonuna kadar ödemem gereken borcum var ödeyemezsem ve eşim durumu öğrenirse biterim normalde açlıktan ölsem kimseden bir kuruş bile almam ama şuan yapacak başka bişey yok kusura bakmayın
    --- spoiler ---
  • "bi siktirin gidin allahını seversen"
    "siktir mezopotamya eşeği seni"

    çok ilginç mesajlardır gerçekten. kapattım gitti. mezapotamya eşeği ne demek lan?
  • özleştik değil mi eksimtrack? çok zaman geçirdik ve unutulacak şeylerle benliğimizi yitirdik... yitirilen benliğin içindeki sensizliğim ile kaybedişin kazandırdıkları ile çok eğlendik.. bir varsayım yapalım ben acı çektim, sen acı çektirdin. sen sadist oldun ben mazoşist oldum, sen şizofren oldun ben sanrı oldum, her kişiliğinde var oldum. sonra ne oldu? yok oldum. ama biz özleştik değil mi eksimtrack? bana geri dön bir hatıra oluşturalım aklında bana ait yeri oluşturalım ama sonra unutalım ve yok olalım.
    25.05.2018 04:25

    eksimtrack -> ....: haftalarca yıkanmamış şeffaf camın üzerinde oluşan lekeleri, yağan yağmurun alıp görütdüğü bir gece olduğunu düşünürken bu mesajı almam biraz beni ürküttü doğrusu. sessizliğe boğulmuş gecede hafif esen rüzgarın etkisiyle tir tir titreyerek dans eden kiraz ağacının yaprakları gibiyim şu anda. tanıştığımızı sanmıyorum. tanışıp özleşseydik nickkimi değil adımı kullanırdın. gece takılıp yeni üyelik alarak yeni bir sayfa açabilecek bir kaç kişi var aklımda. bir de kuvvetli ihtimal eksimtrack yerine başkasının nickkini yazarak kopyala yapıştır yapıyorsun herkese. maksat eğlendirsinler seni değil mi?
    25.05.2018 06:10

    zaten bizim ilişkimizin tanışmalardan ibaret olmasını beklemiyordun ki duyguların içinde benimle dans hiç etmedin ki sen varsayım yapalım seninle birlikte bu sanaldan ayrılalım dünyada cehennemimizi kuralım ben eğlendiriyim seni eksimtrack belki ölü bedenimi kopyalayıp yapıştırıp eğlendirirsin beni
    25.05.2018 06:14

    eksimtrack -> ....: soğumadan sikerdim bence. bir posta daha kayardım mısralarımda.
    25.05.2018 06:15

    hadi o zaman bana verdiğin değeri özelleştir aşkımızı genişleştir beni dünyalarında gezdir bul beni ve öldür yada döndür yada kork yada korkut ama beni hikayene dahil et eksimtrack çok üzülüyorum
    25.05.2018 06:17

    eksimtrack -> ....: gel sarılayım sana... sigaramın dumanı arasında mutlu yüzünü görmek istiyorum sadece. önce belli belirsiz. .. duman dağıldıkça sen çık karşıma en net halinle.
    25.05.2018 06:21

    bu halsizliğime ihanet olurdu ama adlandırılan güzelliğe sahip olmuş olurdu ve beni adlandırılan kişiliğimden kurtarmış olurdu ama düşününce imkansızın imkanını bile imkansız kılan bir şey sanırsam hep yalnız kalacağım eksimtrack ve hiç yaşayamadığım bu hayatın ölümünü tadacağım
    25.05.2018 06:24

    çok üzüleceğim, ağlayacağım.
    25.05.2018 06:25

    şu an ama sadece hiçlikteki görevimi yapacağım sen ne yapacaksın?
    25.05.2018 06:25

    eksimtrack -> ....: yaşamadığın hayatı öldürenezsin.... zaten sen ölmüşsün. sadece arafta çırpınıyorsun ve kurtulacak gibi değilsin. seni oradan tutup çekecek bir tutku gerekiyor bu kasvetli sabaha inat.
    25.05.2018 06:27

    sadece bu tutku için çabalıyorum işte kaç yıllar geçirdim hep bir iki amaç edindim sonra yapamadım ve vazgeçtim bazı şeyleri yaptım ama sunamadım vazgeçtim kafam çok karıştı ama insanlar buna alıştı en azından benim tepkisizliğimin getirdiği tepkiler ile yaşardım şimdi bende normalleştim ve kimsesiz kaldım kimseyle bile kalamadım ümidim yok dimi benim? ne sevgili ne arkadaş yapayalnız kalacak biriyim ailevi değerim olsaydı iyi bir çocuk olabilirdim neden yaşamadım ki bu hayatı?
    25.05.2018 06:31

    eksimtrack -> ....: ister kader de ister şans... aileni seçemezsin ama arkadaşlarını seçebilirsin. elini elma sepetine daldırıp elmaları seçer gibi seçmelisin hayatına girecek olan kişileri.
    25.05.2018 06:34

    bu konuda acemiyim ama aslında birinin istediği bir kişiyim ona istediği şeyi veremeyeceğimin farkında olduğu için birlikte değilim çünkü aşkı hissedemiyorum arkadaşlığı hissedemiyorum empatiyi kaybediyorum bu arkadaş sen olamaz mısın eksimtrack?
    25.05.2018 06:36

    eksimtrack -> ....: çok isterdim ama üzgünüm yapamam... örümcek ağıyla kaplanmış kalbimin bahar temizliğine ihtiyacı var. tipsiz ve meymenetsiz suratımın altında bir hissizlik, bir bitkinlik, bir yok oluş var... bu yorgunluğu sadece bir avuç meme giderebiliyor sadece. kısa süreli de olsa uyuşturucu etkisi yaratıyor. bu işe kalbimi karıştırırsam sarpa sarar tüm duygularım. bedeli çok ağır olur .
    25.05.2018 06:49

    eksimtrack -> ....: uyudun mu? içindeki özlem uykunu bağlamaz sanıyordum.
    25.05.2018 07:14

    uyumadım sadece tükendim felç gibiyim
    25.05.2018 07:15

    eksimtrack -> ....: daha önceden sevişmişliğimiz var mı yoksa şişeyi çevirdin bende mi durdu?
    25.05.2018 07:16

    daha önce sevişmişliğimiz var eksimtrack deme böyle unutmadın sen beni
    25.05.2018 07:17

    seninle birlikte bir tanrıyı canlandıracağız sonuçta hatıralarımızı gizlemen gerekecek
    25.05.2018 07:18

    eksimtrack -> ....: adımı söyle?
    25.05.2018 07:18

    gerçekliği karıştırmaya hiç bir zaman gerek duymadım ve bilmiyorum sende bilmiyorsun ama beni şaşırtabilirsin beni bulabilirsin buna imkan kıldım kılmayadabilirdim 4chan katili olabilirdim ama ekşi sözlüğün bir çaylağı olmayı seçtim sanal sanalda kalsın eksimtrack
    25.05.2018 07:19

    eksimtrack -> ....: sevişmemişiz demekki. hissetmemişsin beni sevişirken. nefesimiz karışmış birbirine ama sen sadece içinde hissetmek istemişsin beni. dil darbeleriyle geceyi taçlandırsaydım farklı mı olurdu? hangi şehrin ışıkları altında elindeki jileti yorgun bedeninde dans ettirmek istiyorsun?
    25.05.2018 07:25

    los angeles
    25.05.2018 07:27
  • onemli olan yarismakdi diyen ezik sperm adlı çaylaktan gelsin;

    “çok coolsun sen abi ya akp lileri emgelliyomuşun gel sik beni abi ii sik beniii”

    siker misin sabaha mı bırakırsın? türkçe bilmiyor daha cumhuriyet düşmanı.
  • ilginç sayılmaz ama bazı ruh hastası çaylaklardan küfürlü mesajlar geliyordu. hepsinin ekran görüntüsünü saklıyorum. o dallamalar yüzünden mesaj kutumu çaylaklara kapattım. halbuki içlerinde pek çok akıllı, güzel insan var.
  • yapıcı olanları da vardır.

    "are you komik?"

    sanırım mizah olmuyorsa uğraşmamak lazım bir yerden sonra... sağ ol çaylak kardeş!
  • denyo biyane çaylak benimle kavga etmek istiyordu. başka bi denyo çaylak kardeşimiz ise beni öldürüp paralarımı(!) almak istediğini söylemişti.
    (bkz: 12.5 falan)
  • “haftasonu ne yapıyorsun çok ihtiyacım var bana bir iki saat ayırabilir misin?”

    çaylaklara mj alımımı yeni açmıştım. kapatmama sebep oldu kendileri. meğerse doğru yapıyormuşum.

    salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuklar . ihtiyaç sahibine yardım edin nickini veriyorum ; kucukgunahlardantovbe
hesabın var mı? giriş yap