• çaylaklardan mesaj alımını kapayınca o küfürlerin hiç birini görmezsin sayın yazar kardeş
  • ne yapıyorsunuz da çaylaklardan küfür yiyorsunuz arkadaş?
  • bu çığırından çıkan caylaklara bilgili kültürlü düşünebilen 18-26 yaş arası kabuğunu kırıp yazar olmaya çalışan çaylaklar da dahil mi aceba?
  • çaylaklıktan henüz çıkmış bir yeni yazar (!) beyanı.
    karma puanından da belli oluyordur.
    (bkz: yeni yazarlar başlık açamasın kampanyası)
    (bkz: başlıklarını engelle)
  • sorun sadece çaylaklarda değil ki, yazarlarda da aynı durum. o kadar kabalaşmışız ki, farklı bir fikre saygımız yok; öyle bir fikrin varlığı bile bizi dehşete sokuyor.
  • her gelen mesajı okumamak gerektiğini gösteren veryansın. baktın adam sana kötü bişeyler diyor neden yazdığı uzun metnin tamamını okuyorsun? ben şahsen okumam. millet okuyor, sinirleniyor, cevap yazıyor, bi de üstüne entry editliyor "bu entrinin üstüne bana şöyle şöyle mesajlar geldi"

    hayatta entrimi editleyip özel mesaja gelen şikayetlerden yakınmam. bana ne kudursun kendi başına naparsa yapsın amk

    başlıklarda bile millet entry girdikten sonra kendinden sonra gelen entrileri tek tek okuyup kendine laf eden olursa ya da canını sıkan olursa "edit: bazı arkadaşlar da şöyle demiş görüyorum..."

    kardeşim işiniz mi yok? internette yeni misiniz? başlıkta mal doluysa ben onları okuyup canımı sıkmam. entrimi yazar geçerim. misal bunu yazdıktan sonra bir daha bu başlığa dönüp bakmam.

    ha entry editlediğim oluyor ama eklemek istediğim bişey varsa veya düzeltmek istediğim bir imla hatası falan...

    edit: bu entrimin üzerine şöyle bir mesaj sdfkjsdfjks şaka şaka sokim mesajlara
  • kimi vatansızlarca anadolulu lafının bir aşağılama aracı olarak kullanıldığını da görmüş olduk bu vesileyle.

    nasıl da üzülmüş çaylaklardan gelen mesajlar yüzünden. derdine bak adamın. bütün gün boş boş yorum yapıp karıkızdan mesaj gelir umuduyla yaşayıp giden cips kolayla beslenen bir tipsin muhtemelen sen ne kattın ki şu ülkeye anadolu insanını küçümsüyorsun? ağlaya ağlaya gelmiş burada başlık açmış bir de. zorla engelleteceksiniz kendinizi arkadaş.
  • siz çaylakları eleştireceğim deyip kendiniz hakaret içeren metin yazıyorsunuz. önce kendinize çekidüzen verin sonra diğerlerini eleştirin
  • rezalet puanım 10/10

    3 yıllık çaylaklık yaptım, kimseden tek küfür yemedim. yazar olduktan sonra yemediğim küfür kalmadı. farklı kombinasyonlarda, küfürün türevlerini öğrendim. galiba yazarlara karşı, çaylaklıktan gelen bir tepkinin yansıması. bu insanlar kendi yakın çevresinde de saygı ve sevgiden uzak, şiddete hazır ve meraklı.

    bu insanlar, farklı görüşlere, düşüncelere saygılı cevap vermeyi bilmiyorlar. tek bildikleri ille de kendi fikirleri. yazar olduklarında, "ilk entryi ben girdim" diye yarışacaklardır.

    öyle bir çaylak grubu da var ki, bahsetmeden geçemeyeceğim. medenice tartıştığımız ve bilmediğim nice farklı bilgiyi öğrendiğim naçizane insanlar.

    tanım; kendi düşüncelerinden farklı, her görüşe küfreden çaylak yazarlardan rahatsız olunması.
  • bir çaylak olarak çok nadir mesaj atarım. ama sizlerin açtığı başlıkları görünce bazen, mesaj atanlara hak veriyorum. hele şu çaylaklardan mesaj bekleyenler diye açılan sapık başlık varya. soktumunun abazaları kendinize bakın amk
hesabın var mı? giriş yap