• arkadaş bir entry yazmışsın, yazarlardan gelen mesaj karşıt görüşte olsa bile en azından belirli bir saygı çerçevesinde eleştiri alıyorsun.

    çaylaklar arasında da düzgün olanlar var tabii, ama direkt küfürlü mesaj atan çaylak sayısı bir hayli yüksek.

    biz de çaylaktık hiç böyle yapmadık.
  • bir çoğu sırf mesaj atmak için ekşi sözlüğe kaydolan çaylakların yaptığı hededir.

    çaylak arkadaşım olduğundan arada onunla mesajlaşıyoruz o yüzden mesajları çaylaklara kapatamıyorum. maalesef yapacak tek şey takmamak.
  • sevgili çaylak kardeşlerim,
    gördüğünüz her entrynin sahibine o mesajla ilgili fikrinizi beyan etmek zorunda değilsiniz. bilin istedim:) yani konsept bu değil. gereksiz tartışma çıkarmak, küfür etmek, saçma sapan entryler yazmak hiç değil. şimdi istediğiniz başlıktan başlayabilirsiniz, hepinize başarılar.

    bu entry’ye de “o zaman mesajlaşma olmazdıııı zaaa”diye cevap verdiniz ya ne diyeyim, çıldırtırsınız :)
  • amlarina koyayim onlarin cok ayip ediyorlar
  • sözlükten çok güzel arkadaşlıklar edindim. çok daha güzel duygular yaşatanlar da oldu o duyguları çöp gibi buruşturanlar da.

    yine de insanları tanımayı sevdiğim için, yeni insanlarla tanışmayı sevdiğim için mesajlaşmayı çaylaklara da açtım. uzun süredir çok aktif değilim sözlükte o yüzden çok mesaj almıyorum. umarım böyle bir şey yaşamam.

    kalp kırmayı sevmiyorum. kavga edecek, tartışacak gücüm de yok zaten açıkçası.

    edit: gelen mesajlardan sonra bir ekleme yapma gereği duydum. bütün çaylaklar elbette küfür etmiyor genelleme yapmak yanlış olur ayrıca küfürlü mesaj atan yazarlar da var. yani suçu çaylaklara yıkmak tamamen yanlış bir düşünce olur. sadece başlığa uygun entry girmek istedim yazarlardan da küfürlü mesaj almam, almayız umarım :)
  • ayarlardan çaylaklardan mesaj alma özelliğini bir daha açmamak üzere kapayarak önüne geçtiğim durum.
  • internet üzerinden birisine hakaret etmenin türk ceza kanunda şerefe karşı işlenen suçlar olarak nitelendirildiğini bilmeyen çaylak eylemidir.

    ekşi sözlük sizin statik ip loglarınızı kaydeder. savcılık bunu soruşturmak istediğinde ekşi sözlüğe yazı yazar ve bu loglardan sizin kimliğiniz, ev adresiniz her şeyiniz o kadar kolay saptanıyor ki.. noksansız hem de. yapmayınız sevgili çaylaklar. daha önceden cezanız yoksa bir şey olmaz hagb alırsınız. ama eğer varsa? o zaman yandı bizim keten helva..
  • sadece bana denk geldiğini sanıyordum, güzelce uyarıp engelliyorum. en sonunda mesaj alımına kapatacağım olan o olacak.
hesabın var mı? giriş yap