• başlığın asıl hali "cumhurbaşkanı adaylarının gss prim borçlarından söz etmemesi" olacaktı lakin teknik kısıtlar işte.

    dikkatimi özellikle bu çekiyor. her aday haksızlığa, hukuksuzluğa karşı olduğunu söylüyor ancak hiç birinin bu uygulama ve sonuçlarından bahsettiği yok.

    insanlar istekleri dışında borçlandırılmaya başlanmış, yüzbinlerce vatandaşın binlerce lira borcu birikmiş ama bizim meral mami, muharrem ince ve bilge başkan dan ses yok. yahu insanlar işsiz, çalışmıyor, çalışmadığı için devlet borç kitliyor, bundan ala haksızlık mı var?

    gerçi bir yandan da düşünüyorum, "ulan" diyorum "acaba bizim görmediğimiz bir durum mu var bu gss muhabbetinde?" herkesin şikayetçi olduğu bir konuyken hiç bir adayın bunu malzeme yapmamasının başka nasıl bir sebebi olur ki? evet evet biz sıradan, dar görüşlü vatandaşların göremediği bir durum var kesin.

    not: yukarıya bilerek rte nin ismini yazmadım, kendi getirdiği uygulamayı kaldırmayı seçim vaadi yapmaz sanırım....... gerçi düşündüm de bir an, yok ya yapar, adam ohal i kaldırmayı vadediyor yav.....
hesabın var mı? giriş yap