*

  • the witcher'ın yapımcısı. şu anda the witcher 2 assassins of kings'i hazırlıyorlar
  • game of thrones'un oyununu yapması gereken firma budur. martin reyiz kusura bakmasın ama sikerler cyanide studios'u.

    edit: dedim ben zamanında hacı. götte patladı oyun gayet doğal olarak.
  • the witcher 2'den sonra bioware yalan benim için, yeni kral bu adamlar. ilk witcher'da gelecek vaad ettiklerini düşünmüştüm ama olaya çok çabuk hakim oldu abiler, ortalığın tozunu attırdılar resmen.
  • bu firmayı o kadar seviyorum ki, evi, malı mülkü her bir şeyi üzerlerine yapıveririm. bir göz kırpsalar yeter öyle ki, kendime aldım, eşe dosta witcher serisi hediye ediyorum bir süredir. sırf bunların cebine para gitsin diye.

    işte sevgi böyle bir şey; ama cd project de bana karşı boş değil belli ki
    (bkz: cyberpunk 2077)
  • good old games (bkz: gog.com) projesiyle, insanlığa büyük bir hizmet vermekte.
  • gog ile parayi kirip kendilerini finanse etmis, bu sebeple ticari kaygi fazla on planda olmadan, sahane oyunlar yapabilen firma. witcher 2 dlc'lerini belese verip, uzerine bana oyunu kaybedersem diye gog.com uzerinden yedek kopyasini verdi adamlar. o-ha diyorum kendilerine. olm nasil para kazaniyosunuz lan?
  • the witcher 3 wild hunt ile birlikte yarattıkları üçlemeyi şahane bir şekilde tamamlayacak ve ne muhteşem bir oyun yapımcısı olduğunu tescil edecektir.

    benim için oyun dünyasının yeni nesil blizzard'ı, obsidian'ı, bioware'idir ve büyümenin, büyük paralarla oynamanın ruhu nasıl öldürdüğünün güzel örneği olan bu firmalar arasından amatör ruhu ile sıyrılmaktadır.

    bütün oyunları orjinal alınası, para kazandırılası bir firmadır.

    candır, canandır.

    özellikle alemin büyük kan emicileri olan ea, activision, ubisoft gibi firmalar bu adamlara bakmalı ve ibret almalıdır. her anlamda.
  • evet artık bedava 16 dlc dedikleri andan sonra net olarak söyleyebilirim ki;bu güzide oyun firmasına beslediğim sevgi çağırsınlar üniversiteyi bırakır bedava çaycıları bile olurum seviyesine yükseldi.aynı zamanda cd projekt'in yapacağı herhangi bir projenin kötü olacağına ihtimal dahi veremiyorum.bir şey popüler olunca ve başarılıysa da işin içine bundan nasıl daha fazla para kazanırız düşüncesi giriyor(başarılı olmasa dahi),malesef bu düşüncede güzel olan,başarılı olan bir çok işi mahvediyor.fakat bu polonya'lı arkadaşlar bu düşünceden çok uzaktalar ki buda benim hiç bir zaman kötü bir projeleri olmayacağını düşünmemi sağlıyor.
  • şu alemde rockstar'la birlikte en sevdiğim firma

    orjinal the witcher 3 içinden çıkan ufak kırmızı kağıtta şunlar yazmaktadır.

    --- spoiler ---

    sevgili oyuncu,
    öncelikle size desteğinizden ötürü teşekkür etmek isteriz. zor kazanılan paranızı oyunumuza harcamaya karar verdiğiniz için gerçekten müteşekkiriz ve bu oyunu oynarken çok eğleneceğinizi umuyoruz.
    200'den fazla çalışanımız son üç yılı the witcher 3: wild hunt üzerinde çalışarak geçirdi, oyunumuzu size büyük memnuniyet ve alçakgönüllülükle sunuyoruz.

    cd projekt red'de, oyunlarımızı aldığınızda sürekli ücretsiz desteğe, güncellemeler, yamalara, yeni ve harika içeriklere de sahip olma hakkına sahip olduğunuza inanmaktayız. bunu, bize inandığınız ve oyunumuzu satın aldığınız için size borçluyuz. size teşekkür etmek için gerçekten özel bir şey hazırladık - platforma veya oyunun sahip olduğunuz sürüme bakılmaksızın indirmeniz için 16 adet tamamen ücretsiz indirilebilir içerik.

    desteğiniz için sizi selamlıyoruz ve size harikulade bir yeni nesil rpg dünyası diliyoruz.
    --- spoiler ---

    bundan sonra bu firmanın korsanını alanı öpsünler.

    unutmadan bu tarzda bir de this war of mine'ı yapan 11 bit studiosisimli firma var.
    torrent forumunda oyunlarının konusunu görüp; "beğendiğinize çok sevindik, sizi neden korsan kullanıyorsunuz diye yargılayamayız, hepimiz bu hayatta öncelikle yaşamımızı sürdürmek zorundayız, imkanınız olsaydı oyunumuzu alırdınız bunu biliyoruz. imkanı olmayanlar için burada 20 steam key dağıtmak istiyoruz." diyerek 20 key vererek neredeyse 2000 key gelir elde etmişliği var ki, onları da ayrı seviyoruz
  • gerçek adı cd projekt red olan, oyun yapan firma.
hesabın var mı? giriş yap