• m.o.b'un mükemmel olmuş şarkısı ülke kalitesinin aşırı üstünde bir iş olmuş #respect
  • fazla iyi olan parça. buralar değerlenecek :)

    vio ...
  • yağmur altında gece vakti güneş gözlükle dans eden gençlerin yer aldığı klibi bulunan parça. parça fena değil yalnız klibi gülmekten izleyemedim, o nasıl özenti hareketler, polis bunların peşindeymiş de kaçmışlar falan eheh.
  • türkçe rapin geldiği noktayı göstermektedir.
  • izlediğim klipler arasında en komik ik 5'e girer rahatlıkla. yalnız altyapı ve vokaller acayip hoşuma gitti. şimdi yüksek ihtimalle benim cahilliğimdendir ama ben bu şarkıdaki isimleri garip sesler çıkartan tepki dışında daha önce dinlemedim. ama bu şarkıda beni nefret ettiğim tepki bile tırmalamadı. motive'nin verse müthiş olmuş. misha ve ismini bilmediğim kadın vokal harika. ama öze dönüp bakılacaksa tamamen amerikan özentisi olmuş yapılan iş.
  • çukur'a soundtrack yapmak diye bir sektör varmış meğersem. "sözlere çukur kelimesi koyalım, yarın bir gün diziye sataruk" diye düşünmek ne kadar da çirkin ya.
  • motive'nin girdiği kısımda zirveye ulaşılıyor kanımca.
  • motive zirveyi görmüş.

    em o bi
  • defalarca dinlediğim m.o.b şarkısı. motive aşmış zaten söylenecek çok şey yok, ben burry soprano'lu kısmı da çok beğendim.
  • klibi başarılı bir parça olmuş. dinlemeden önce bu arkadaşların hiç birini tanımıyordum ama iyi ki dinlemişim diyorum şimdi.

    motive gerçekten çok başarılı. sözlerine bakıp şarkıya eşlik ederken tek zorlandığım kısım onunki oldu.
    burry soprano denen arkadaş autotune kullanmadan söylese nasıl bir ses ortaya çıkar, cidden merak ediyorum. mary jane gibi bir parçadan sonra böyle güzel bir şeye dahil olması onun açısından gayet faydalı. ayrıca söylemeden edemeyeceğim, gng denen kardeşler gerçekten bu parçaya hiç olmamış. inanılmaz sırıtıyorlar. hele klipte? diğer işlerinde değil de bu klipte sanki iki tane tinerciyi klibe sokmuşlar gibi olmuş. styling’i yapan arkadaş kimse başarılarının devamını dürteyim. gerçi klip dışında dinlerken de “noluyor aq bunlar kim” diyor insan. sanırım onların girdiği kısımda beat’in breakdown olmasıyla da biraz alakalı. aksan’ı da sevdim. verse’nin girişinde o devil effect’i olmasa da olurmuş. tepki zaten iyi ve bu arkadaşları piyasaya çıkartan oymuş sanırım. o yüzden helal olsun. ruby çok tatlı. sesi çok hoş, tarzı da öyle. misha zaten dili türkçe olan bir parçada ingilizce söylemesine rağmen çok güzel oturmuş. parçayla ilgili eyyorlamam bu kadar.

    şarkıyı dinlerken girişte sinirlenip, sonlara doğru bir hüzün kaplıyor içimi. o duyguyu geçirdiler yani bana. başarılarının devamını diliyorum. umarım bu çizgide devam ederler.
hesabın var mı? giriş yap