• üniversitenin reklami olmamasina rağmen verdigi kaliteli egitimle farkını ortaya koyan bölümdür. bünyesindeki hocaların hepsi kendi alanlarında başarılı ve en iyi eğitimi sağlıyorlar. ılk mezunlarını geçen yil vermis olmasina rağmen mezunlari önemli kuruluslarda iş imkanlari elde etmişlerdir. manisa organize sanayi bölgesi'ne de yakın oluşu iş açısından önemli avantajlar sağlamaktadır. başta ön yargılı başlanılsa da mezun olduktan sonra pişmanlık duyulmayacak bölümdür.
  • henüz mezun olan bir öğrencisi ile mülakat yapmadığım bölüm
  • 2 sene uğraşıpta gidemediğim bölüm.. kafama sıçayım.
  • celal bayar üniversitesi'nin yeni açılmış bölümlerinden birisidir. "akademik kadrosu çok iyi yea" gibi söylentiler gerçek dışıdır. öyle ki akademik kadrosunda 1 tane profesör bile bulunmamaktadır.
  • bölüm başkanının ingilizce yeterliliği için kpds puanını gösterdiği ama aynı zamanda yurtdışında doktora yaptığını görebildiğimiz okul. toefl'a girmeden mi gitmiş merak etmiyor değilim.
  • an itibariyla bunyesinde bulunan dokuz tane yardimci docentin sekizinin doktora derecesi dokuz eylul universitesi'nden olan tuhaf bir bolum. dokuzuncu yardimci docentin de lisans ve yuksek lisansi dokuz eylul'den, cok bereketli okulmus.
  • öğrencilerine bölümleri hakkında olumlu* şeyler yazdırıp karşılığında da sınavlarda fazladan puan veren öğretim üyelerine sahiptir.

    (bkz: sözlükte bölümünün reklamını yapan yazar)
  • aynı bölümü koç'ta tam burslu bitirip, onur öğrencisi olarak dereceyle falan mezun olan bir arkadaşım var. adam bir kere bile, bu kadar övmedi ne okulunu, ne bölümünü.. koç dedim dikkat edersen..
  • öğrencilere reklam yaptırmaya çalışan en az bir adet malın eğitmen olduğu okul. hani kızılıyor ya hep iş ilanlarında banko 4-5 üniversite adı geçiyor diye, hah işte düşün şirketin var, mühendis alacaksın, bu fikri düşünen hocanın eğittiği öğrenci gelip işe başvuruyor. buraya numarasıyla övgü yazanların yaptığı şey tamamiyle dangalaklık, ama onlar hadi daha gençler, onları siktir et.

    endüstri mühendisi yetiştiriyorsun, kendi reklamını yapacaksın, bunu anonim bir ortamda, anonimliği bozarak yaptırmaya kalkıyorsun. lan hadi sen başka bölümden olsan anlarım da, mühendis yetiştiriyorsun ama en temel sorunu bile göremeyecek kadar malsın. mühendisliğin en temeline, bakış açısına sahip olmadan bir de başkalarını mühendis yapacaksın. bilal ayarında birşeysin sen, senin vereceğin eğitimden ne olur?
  • çok komik olay lan.

    vizyonlu diye övülen öğretim görevlisi, bizi şu mecrada anlatın diyor. karşılığında ne vereceği muamma.
    öğrenciler de yalandan övüp, yetmezmiş entry arkasına numarasını yazıyor.

    komik değil aslında acınacak haldeler, olm madem bu kadar mükemmel, neden sektörde 1 tane celal bayarlı adam tanımıyorum ya ben. *

    bizi yaz diyen saf memurlar ve ona biat edip çıkar sağlayan şark kurnazı tiplerin okuduğu bölüm.

    1203080991
    ahahaha eğlendim.

    edit: adam agresif çıktı (bkz: #51821121),
    adama ünlü olacaksın linç ekibi geliyor da dediğim cevap ise buradaydı, (bkz: #51820966)
    ama uyarmakta geç kaldım ehehe, hesabı kapatmış.
hesabın var mı? giriş yap