• bana gelen bir whatsapp mesajı sayesinde haberdar olduğum kendi twitter adresinde çok ilginç siyasi bilgiler paylaşan şahıs.

    profilindeki künyede "eko prestij dergisi kurucusu, ggyd üyesi, medya metropolis'in sahibi ama her şeyden önce sarı basın kartı sahibi 18 yıllık gazeteci, televizyoncu, yazar ve danışman" yazıyor.

    ne diyelim oldukça ilginç geldi yazdıkları ve kendisi ...
  • twitter'da ilginç floodlar yazıyor. benim aklımı kurcalayansa devlet aklını böylesine ifşa etmesine devlet aklının izin vermesinin sebebinin ne olduğu.
  • türkiye ve dünya siyasetini, gelişmeleri çok iyi derecede analiz eden gazetecidir.

    bu seçim döneminin en dikkat çekici ismidir.

    devlet bahçeli'nin intihar derecesindeki siyasi kararlarını yaklaşık 4.5 ay önce ( en azından bizim bildiğimiz 4.5 ay ) farklı bir yönden sorgulamaya başlamıştır.

    normal şartlarda böylesine değerli bir insanı televizyonların, radyoların, gazetelerin kendisini değerlendirmeleri gerekir.

    kendisini severek takip ediyoruz.

    celal bey'e twitter'da @yazparov adıyla ulaşabilirsiniz.
  • benim de kendisini yeni yeni keşfetmiş olmakla seri twtlerini okumakla daha da farkındalık kazandığım şahsiyet. gazeteciymiş de ben hiç haberdar değildim kendisinden.
  • uzun zamandır kendisini takip ediyorum. komplo teorileri, projeksiyonlar ile gündemi güzel ama bir o kadar da uçuk analiz ediyor. yazılarını hevesle okusam da büyük bir kısmının doğru çıkmayacağı inancını taşıyorum ki defalarca öyle de oldu. bu durum, önemsiz insanlara değerlerinden daha fazla önem atfetmesinden kaynaklanıyor. fakat yazılarını hala tavsiye ederim, şahsen ben okumaya devam ediyorum, ne de olsa umut fakirin ekmeği...
  • ilginç bir araştırmacı gazeteci. uzaktan takip edeceğim.
  • twitter'daki floodlarını hayret ve ilgi ile takip etmekteyim. öngörüleri ve paylaştığı teoriler oldukça dikkat çekici ve çarpıcı nitelikte. bir solukta okunuyor.
    yeni takip etmeye başladığım için geçmişteki yazı dizilerinde kayboldum neredeyse. üst üste 4 sezon lost izler gibiyim.

    özellikle devlet bahçeli konulu yazısında söylemeye çalıştığı şeyler çok ütopik fakat komplo teorisi kapsamında okunması eğlenceli. sayın çelik'e göre gladio'nun projesi olarak değerlendirilen bahçeli, akşener'i mağdur pozisyonda göstererek bir nevi onun önünü açıyor. öte yandan hükümet ile af konusunda karşıt görüşler ile problem yaratmaya yavaştan başlamış durumda. departed mı izliyorum anlamadım adfkj.
  • son floodu demirören ailesinin medya kanadını yöneten ışık tarikatı ile ilgili.
    okuyun herif çatlak gibi yazıyor...

    https://twitter.com/…tatus/1008456313523900416?s=21
  • yeni keşfettiğim gayet ilginç analizler yapan gazeteci, bir üstte bahsedilen "ışıkçılar"la ilgili yazısı ise son derece gerçekçidir.
hesabın var mı? giriş yap