• dün akşam kampüse cem yılmaz geldi söyleşi için fakat itü'nün ünlü hocalarından orhan kural baya sert tepki gösterdi.

    şu durumun özeti.
    https://youtu.be/jtlttbyqjpy

    burada da içeri girmeye çalışıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=89u7tt57shq

    edit: sözlükte bu kadar ağır eleştirilmesini anlayamıyorum. cem yılmaz'ı ben de severim ama kimse dokunulmaz değil. orhan kural kendince insanların büyük şirketler ve devletler tarafından kandırıldığını, içlerinin boşaltıldığını ve böyle popüler kişileri kullanarak da insanların saçma sapan şeylere özendirildiklerini ve bu sayede içinde bulundukları saçma hayatı ve köle düzenini sorgulamalarının önüne geçildiğini düşünüyor olabilir. bunu düşünen bir adamın da bu mevzuya çomak sokması hiç de saçma gelmiyor bana. bence de cem yılmaz pek doğru bir adres değil ama insanların prim verdiği popüler ünlülere bakarsak çoğunluğu vasat ve insanların da iyice vasatlaşması için kendilerini para karşılığı kullandırıyorlar. popüler olması gereken insanlar bilim adamları, mühendisler, doktorlar ya da gerçek sanatçılar fakat toplumun önüne popüler olması için atılan içi boş, ne idüğü belirsiz ruhsuz sanatçı çakmaları.

    orhan kural'ın yaptığı hareketin biçimi doğru olmayabilir ama fikir olarak bu kadar ağır eleştirilmeyi haketmediğini düşünüyorum. kendisi tutarsız biri olabilir ya da geçmişte bize saçma gelen açıklamalar yapmış olabilir, ama popülerleştirilen insanlar konusunda haksız olduğunu söylemek ön yargılı bir tavır olur bana kalırsa. şu tepkiyi cem yılmaz'a değil de farklı birine gösterse daha anlamlı olabilirdi söyledikleri.
  • cem yılmaz'ı seviyor olmama rağmen haklı bulduğum isyan.
  • bir gün bir suikasta kurban gitmesinden korktuğum hocanın haklı serzenişidir.

    hak etmesek de bizler için ömrünü heba ettiğin için teşekkürler hocam. bizden bi bok olmaz aslında ama sen hiç umudunu yitirmedin. helal olsun.

    edit: biraz da bu adam şov yapsın amk yav ! adam hocası olduğu üniversiteye adım atamıyor. içeri girip iki soru sorsa, cem 'de espiriyle karışık cevaplar verse ne olurdu yani ?
    son olarak; iyi şeyler yapmaya çalışan herkes ferrarisini satan bilge zaten. mağarada izdivaya çekilmiş hepsi.
  • kamu spotudur.

    tamam eyvallah okula 44 yıl vermişsin, bölümünü 60. yapmışsın madem bu kadar dolusun bari sadece sigaradan, vergiden algıdan girmeseydin mevzuya be hocam.

    en son da şehitlere bağlamasını yaşadığı duygusal yoğunluğa ve takıntılı andropoza veriyorum.

    " beni aradılar gelme diye " diyor bir yerde aklıma ego sonucu ve cem yılmaz'a açtığı dava neticesinde coşmuş olacağı düşüncesi geldi.
    bence olay tamamen hormonal.
  • cem yılmaz'ın iplemeyerek ' itü deki kardeşlerime tesekkür ederim.güzel bir sohbetti :) ' seklinde tweet attigi durum. bencede adam hakli o anin sicakligiyla belki kafasindakileri kameralara soyleyemedi ama ogrenciler kutuphanelerde uyuyorken bu adam jaguar lara binip agzinda puroyla davranmasina karsiyim iyi bir dusunce. ne kadar vergi veriyor ? oldurucu vurustur.
  • üniversitenin hocasının üniversitenin salonuna alınmadığı görüntülerdir.

    (bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
  • soma madeni hakkındaki fikirlerini merak ettiğim hocanın gereksiz isyanıdır. unutmadık aklımızda.
  • bir insan, "dava olarak gördüğü" bir olguyu nasıl abarttıkça abartır konusuna verilebilecek en güzel örnek olmuş.

    insan bazı şeyleri tadında bırakabilmeyi bilmeli. tamam, sigara karşıtı olabilirsin, tamam savaşçısın, tamam şusun busun vs vs... ancak, "ben böyle bir adamı üniversitemde görmek istemiyorum" da ne demek?

    kendinizi bu kadar ciddiye almayın. sağlık adı altında zorbalığa varan yasakçılıkları savunan biri olmaya çalışmak, bunu da kör gözüm parmağına biçimde yapmak niyedir?

    neymiş, "beni içeri almadılar"

    e abi almazlar seni. tatsızlık çıkarıyorsun, milletin iki gram keyiflenmek için gittiği yerde burunlarından getiriyorsun. böyle mücadele mi olur allah aşkına.
  • benim gördüğüm videoda kıskançlıktan başka bir şey yok. orhan kural adlı hoca belli ki cem yılmazın halk, öğrenci tarafından bu kadar tutulmasını, ferrarilerle vs gezmesin, popüler olmasını hazmedememiş görünüyor.

    ben de program yapıyorum ben de ünlüyüm benim de sanatçı dostlarım var

    ne zaman fosil bir hoca görsem deliriyorum. arkadaşlar siz siz olun derslerinizi sırf ünlü diye fosillerden almayın. yrd. doç'lar benim favorimdir.
hesabın var mı? giriş yap