• cem yılmaz bilmeyenler için söylemek gerekirse bir komedyen ve çeşitli skeçler ile insanların gülmesine vesile olan işinde başarılı bir insan. kendisini severek izlesem de youtubeda gördüğüm video ile bir anda kafamdan aşağı kaynar sular dökülmesine neden olan durum. başlıktan da anlaşılacağı gibi cem yılmaz maymuna tapan hindu insanlarıyla dalga geçmesi durumu. insanların inandıkları dinler ile dalga geçilmesi ne kadar doğrudur bilemiyorum ama birçok skecinde bu konuyu işlediğini düşündüğüm istenmeyen durum.
    (bkz: hanuman)
  • ben sana taptim hadi anlat şimdi
    - al muz..
  • bilmeyenler için söylemek gerekirse cem yılmaz (bkz: komedyen) (bkz: oyuncu) (bkz: müzisyen) (bkz: karikatürist) (bkz: seslendirmen) (bkz: senarist) (bkz: yapımcı) ve (bkz: yönetmen)
  • cem yılmaz'ın mizah ile herhangi bir konuyla dalga geçtiği, daha doğrusu onu eleştirdiği gibi maymuna tapan insanları da komik bir dille eleştirmesidir. ne zamandan beri bunu yapmak saygısızlık oldu? bence burada cem yılmaz'ın bir hatası varsa o da bunu diğer dinlere karşı yapmamak/yapamamaktır.
  • aynı şey islam'ın tanrısına yönelik yapılsaydı dünya bize düşman naralarıyla karşılanacak hadisedir.
    mesela bknz:
    allah'a inanıyorlar lan allah'a. allah sana ne verebilir? anca çocuk yaşında kızlar verip kadın yapar onları sana. muhammed'e bunu vermiş. kitabımda bunu vereceğini ima ediyor. sonra oturup o kızın en azından bi 20 olmasının beklersin
  • maymuna tapanlara gelince kitir kitir, ama ay tanricasinin amina yuz surenlere gelince meeee.

    (bkz: hanuman)
    (bkz: kibele)
  • başlık sahibinin ya dibine kadar ironi yaptığı ya da evinde bir ya da daha fazla maymun bulundurduğunu düşündüğüm olay. maymunlar için gelsin:

    (bkz: tam tapıcam bi gülme geliyor)
  • cem yılmaz'ın en sevdiğim skeci hindistan skecidir. bu saçma inanç sistemini iyi özetlemiştir. din sosu ile bulanmış olan kast sisteminin tek amacı insanları sömürmek zaten.

    "bir dahaki sefere kralsın be oğlum"
  • louis ck ve ricky gervais gibi adamların nelerle dalga geçtiğini bilseniz aklınız çıkar. komedyen dediğin odur. içinde mizah olan her şeyi dillendirebilendir. bizim o hale gelmemiz için beşyüzbin fırın ekmek yememiz gerekiyor daha. siz o yüzden cmylmz'ın "bize göre" en uç esprilerini eleştirmeye devam edin.
hesabın var mı? giriş yap