• evet beyler bahaneleri alalım.
  • (bkz: galatasaraylı yüzsüzlüğü)

    eskiden hayret ediyordum da artık geçti, meydan sizin konuşun (bkz: konuş deli)
    bütün ülkeyi sizin götünüze paspas edenler bir gün o sahneden inecekler. o zaman tarihin karanlığına gömülmekten nasıl kurtulacağınızı düşünün.
  • cemaatin bitme sürecinin fenerbahçe taşına çarptıktan sonra başlamasıyla alakalı olabilir mi sayın sivri zekalı?

    cemaat öyle bir zarar verdi ki fenerbahçe'ye hala kendine gelemedi kaç yıl geçmesine rağmen. cemaat isterse tamamen yok olsun, fenerbahçe'ye verdiği zararı kim telafi etti ya da edebilir?
  • feto deyince akla gelen kulübün götünden uydurduğu önerme.

    cemaat bitmeden evvel 2011'de fenerbahçe'yi bitirmiştir. ve o tarihten sonra şampiyonluklara ambargo koyan bir takım olmuştur. galatasaray yine feto tarafından lige edilen müdahale sonrası ayağa kaldırıldı. 2011'de iki takım arasında maddi manevi 20 sene fark vardı.

    adamların sığındığı tek şey halı saha maçı ve fb tv'de çalışan fetocu muhabir falan amk. düşünün çaresizliklerini. biliyorlar ki halı saha maçında olan savcılar fenerbahçe'ye kumpası kuran savcılardı. bizzat fethullah gülen galatasaray'ı ayağa kaldıracağını açıklamış, fenerbahçe'ye sızamıyoruz demiş kendi ağzıyla videoda. bunlar ne anlatıyor anasını satayım *

    kendileri de neyin ne olduğunu çok iyi biliyor da sözlükte falan böyle diyorlar işte. gerçek hayatta bu konu açılınca genelde susup sırıtırlar.
  • game of thrones'taki olayla ozdeslestirdigim mucadele.

    --- spoiler ---

    gregor clegane nam- i diger the mountain, oberyn martell nam- i diger the viper ile duelloya tutusur.

    oberyn baslarda clegane'in icinden gecer, turlu turlu meziyetlerini ortaya cikartir ve guc gosterisine bile gerek kalmadan clegane'i hirpalar. tam artik bitti derken clegane ayagindan yakalar ve altina alir oberyn'i. sonrasinda da insan gibi oldurmez.

    lakin clegane'de cok agir yaralar almis ve artik hayata eski clegane olarak devam edemez. bir sekilde gucunu korur ama ruhunu yitirmistir.

    --- spoiler ---

    fenerbahce feto mucadelesi bana bu sahneyi animsatir.

    ilk basta cemaat fenerbahce'yi hirpalar ama sonucta kaybeder. yine de fenerbahce'ye de onulmaz yaralar acmayi basarir.
  • çok doğru bir tespittir cemaat bittikten sonra fenerbahçenin elle tutulur bir başarısı yok şimdi bazı gerizekalılar cemaat fenerbahçeye zarar verdi ekonomik olarak bizi çökertti diye ağlıcak hemen cevap verim ortalama 2012 yılını baz alırsak 2012 yılından beri transfere harcadığınız paralara bakın özellikle cemaatin en güç kaybettiği dönemde sizinde şike sürecinden yeni çıktığınız zaman naniler van persieler geldi takımınıza nasıl oluyor da ekonomik olarak bitmiş oluyorsunuz bana birisi açıklasın o yüzden boş yapmayın ali koç başkan büyük başkan vizyon lennn diye gezmeye devam
  • 15 temmuz sonrası şampiyonluk sayılarından apaçık belli olan, buzz gibi bir gerçektir.
    niye?
    (bkz: bu ateş üfleyerek sönmez)
  • fenerbahce'nin ayagini ancak zamaninin en guclu silahi bugunun teror orgutu cemaat destegiyle kaydirabilen, uydurma hikayelerle, bugun topuklari bir yerine vura vura ulkeden kacan ya da hapiste olan seref yoksunu savcilarla, asilsiz delillerle fenerbahce'nin belki onumuzdeki 20 yil daha toparlanamamasini saglayan guruhu destekleyen kisilerin actigi baslik.
    bugun feto denildiginde akla tek bir takim gelir, taraftarinin hala pensilvanya'daki sozde imamin soylemlerini pankart yapip haftasonlari maclarda actigi takimdir o. (bkz: galatasaray)

    ama ben size asil gercegi soyleyeyim:

    fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz. taraftar ve fenerbahce cumhuriyeti birlikte var oldugu surece, isterse 20 yil daha kupaya hasretlik olsun, serefsizlige, ahlaksizliga karsi durmak, yalana yalan, yanlisa yanlis diyebilmek, futbolla siyasetin paralel gittigi ulkemizde fenerbahceyi kalpten seven insanlara yetecektir.
  • fenerbahçe camiası ayaktadır. güneşli günler yakındır. (bkz: ptt 1.lig)
hesabın var mı? giriş yap