• yer ayasofya. dini bütün müslüman kardeşlerimiz recep tayyip erdoğan’ın ayasofya’ya giriş yaptığını görünce hemen kameralara sarılıyor. gün geçmiyor ki mümin kardeşlerimiz bizleri şaşırtmasın, bizzat peygamber giriş yapsa böyle tepki vermezlerdi herhalde.

    https://twitter.com/…tatus/1345347066734768129?s=21

    edit: arkadaşlar özel mesajla da küfürleriyle uyaranlar da dahil olmak üzere haklısınız, namazın bozulması durumu yok. kendilerinden de özür diliyorum, bir diger konu ise görüntülerden rahatsız olmak icin de namazın bozulmasına gerek yok.
  • bunun yetkilerini görse, tanrı bile türkiye'ye cb olmak ister.
  • namazlarını bozduklarının nereden anlaşıldığını merak ettiğim, götten uydurma bir tespit. adamlar oturuyor normal.
  • namazı bilmediğinizi bu kadar belli etmeyin. hoca dua okuyor. cemaat ise oturmuş dinliyor. namaz falan kılındığı yok.
  • hangi namaz dostum?
    sırasıyla: vaaz, ezan, cuma sünneti, hutbe, cuma farzı.
    bırak namazı hutbeyi, ezan saati bile değil, vaaz esnasında geliyor.
    hayatında hiç cumaya gitmeden twit atarsan, başlık açarsan olacağı bu.
    desen ki, sen orada olsaydın o esnada kalkar mıydın? şahsı için değil ama cb makamı için şöyle bir kıçımı kaldırabilirdim. seversin sevmezsin ama neticede ülkenin cb.
    t: kılınmayan namazın bozulmasıdır.
  • bu başlığı açan muhtemelen dinle alakasi olmayan hayatı boyunca cumaya gitmemiş kişi. o esnada namaz değil imam dua okuyor eee sen olsan ne yapardin
  • bir muhalif olarak yobaz ve sığır muhalefet nasıl yapılır, örneğini görüyoruz, belirtmek istedim. namaz kılan da yok bozan da o esnada. içeriye de cumhurbaşkanı girmiş. elbet dikkat çekecek ve insanlar dönüp bakacak, konuşmaya falan çalışacak.

    ben eminim bu namaz iddiasında ilk bulunan hıyarın namazın ne olduğundan haberi bile yok.

    geçiniz efendim böyle sığ salak muhalefet girişimlerini. reisçi tayfanın 15 iq'lu kısmı gelip de taşak malzemesi yapıyor sonra haklı olarak. bu tip muhalefet 1 iq'lu tarafından bile taşak geçilmeyi hak ediyor olsa da kurunun yanında yaş da yandığı için hepimizi böyle salak diye etiketliyorlar, o beni rahatsız ediyor.
  • kuran-ı kerim okunurken dinlemek sessizce oturmak gerekir. çünkü okunurken dinlemek ''farz''dır. namaz bozulmamış ama görünen o ki videoyu namazını bozdu diye sunan da videoda bağıranlar da bir o kadar cahil. bu iki kesim azalırsa, ülke aydınlanır.net
  • namaz kılmıyorlar , muhtemelen cuma namazı öncesi yaşanıyor cuma öncesi kuran okunurken gerçekleşiyor.

    buna benzer bir şeyi istanbul’da bir camide cuma kılarken yaşamıştım. millet namazı bırakıp tarikat reisinin eline öpmeye sıraya girdi tüm maneviyat sikildi bir anda.

    burda cami imamı olacak mal bile esas duruşa geçiyor. işin komik tarafı kapıkulu korumalar bir tek müdahale ediyor bu yanlışa.
hesabın var mı? giriş yap