• bir sure ayni evi dahi paylastigim,altin kalpli,her daim ozlenen,yeri doldurulamayacak kara gun dostu. numune insan.
  • midem hasta diye yemek yemeyip sabah bes de kafasina sirke dikebilen bir kisidir kendisi.
  • gayet aklıselim bi adamdır.
  • namı diğer cetvel cemal, ankara'nın bir numaralı dövmecisi. ` :abi eline sağlık`
    (bkz: art tattoo)
  • dövme yaptıran arkadaşta ki betimlemelere istinaden bir dövmeciden çok fetiş bir obje olduğuna kanaat getirdiğim dövmeci.maalesef tanımıyorum kendisini henüz. kendisine dövme yaptıracak kıvamda değilim. ama şanssız sayıyorum artık kendimi bu yazıyı okuduktan sonra bakar mısınız şu tasvirlere

    "bunu aslında çok istiyorum. artık vazgeçemeyecek kadar bulaştığımı ayrımsayıp, sırtımdaki acının tadını çıkarmak kalıyor banada. bu arada kızkardeşim habire fotoğraflarımı çekiyor. bende iğnelerin teması ile kendimi daha iyi hissettiğimi farkedip, korkuyorum kendimden. niyeyse ruhum kedi gibi yatıyor dizlerimin dibine. hatta öyle mırıldıyorki, kardeşimle cemal duyacak diye korkuyorum."

    aman allahım bu kadar etkili bir dövmeci sanırım kendisi. iz bırakılmasında garip bir haz duyduracak ve yaptığı dövmeyle gurur duyduracak kadar. şimdiden sempati besledim kendisine tunalı ya gittiğimde karşı konulamaz bir arzu olacak benim için de bir dövme yaptırıp ruhumun prang... ahah ne diyom lan ben. şiddetle merak ediyoruz kendisini.
  • - cemal abi, gonya'lıdan başkasına dövdütrmem.
    - bende en iyi gonya'lılara çalışırım zaten
  • sanatçıdır kendisi.

    hem heykeltraş olmasından mütevellit hem de yaptığı dövmelerden edinmiş sanatkar sıfatını. hem çamurun hem insan bedeninin sanatçısı. iki kere sanatçı, iki kere adam bir adam işte.

    kimi insanların, seçtiği meslekte, yaptığı işte, efsunu olur. hani işin düşerse, ona yaptırmalı hissedersin. o yaparsa, iyi olacağına inanırsın. öyle duyduğun için değil, herkes öyle diyor diye de değil. bir garip, sebepsiz hissiyat verir insana, "o yapsın" der bitirirsin kafada olayı. işte cemal arabacı da dövme yaptıracak bünyelerde default olarak bulunuyor sanki. bi'garip efsunu var bu adamın, çözemedim. ama iyiki var. bu sayede yolum düştü stüdyosuna.

    ileride dövme işini bırakmaktan filan bahsetti, hani olurya bir vakitten sonra, sadece keyif için ya da eşi dostu kıramadığından yaparsın işi. öyle bi'şeyler düşmüş aklına. tavsiyem, eşi-dostu ya da keyfi değilseniz, adam bu işten elini eteğini çekmeden yaptırın dövmeyi.

    bir de dövmenizi yaptırmak için randevu alırken, özellikle iyi anlarından yer ayırtın. adam biraz deli imiş. deli deli anlarına denk gelmemeli imiş. *
  • "neo nazi, ne de ben..."
    cemal arabacı 2009
  • insanları yaptığı dövmelerden hatırlayan,2 dövmemin sahibi über sanatçı.
hesabın var mı? giriş yap