• sadece uzmanlik alani olan kamu hukukunda degil,sinema, edebiyat, caz ve hatta motor dunyasi hakkinda da inanilmaz keyifli sohbetler yasatabilecek, sevilesi, saygi duyulasi insan.
  • spinoza uzerine turkceye essiz bir yapıt kazandıracagını mujdelemek isterim.meraklısına...
  • kendisi saint joseph koleji'nden mezun olup akabinde istanbul hukuk fakültesi'ni bitirmiştir. kendisini hukuktan çok edebiyat gibi gereksiz işlerle uğraşan bi adam olarak tanımlamakta, bilgi üniversitesi hukuk fakültesi'nde bu dönem açmış olduğu sanat ve hukuk dersiyle biz kanunlardan kurumuş bünyelere entellektüelite aşılamaktadır.bu dersin düşüncesi neticesiyle hazırladığı kitap da pek yakında raflardaki yerini alacaktır.
  • konuşmalarıyla entelektüel sohbetiyle ve derin bilgisiyle kendine hayran bırakan hoca...özellikle deri ceketini giydiği zaman bir başka karizmatik olmakta ve karşısında olanların ayağını yerden kesmektedir..
    engin bir kitap ve sinema bilgisi vardır shakespeare'in bütün eserlerinin dvd kopyası bulunur mesela onda.
    kendisi tiyatro eserlerini okumayı ne kadar sevse de tiyatroya gitmeyi pek sevmediğini kendisi itiraf etmiştir.
  • stendhal kitaplarını çevirerek türkçe'ye kazandırmıştır. spinoza'yı çok sever ama stendhal için aynısı söylenemez.
    unamuno, paul nizan, carson mccullers,arhtur koestler gibi yazarları sayesinde sevmişizdir.
  • bir de çoktan seçmeli sınavlarindan birinde hamletin olmak ya da olmamak repliğini nerede söylediğini sormuş, seçeneklere böyle birşey söylemez ya da geçen hafta size söyledi tarzı şeyler koyarak öğrencilerinin gülmekten kriz geçirmelerine sebep olmuştur...
  • sıradışı görünümüyle, tatlı diliyle ve öğrencisine göserdiği yakınlıkla gönüllerde taht kuran hocam. kendisi sadece bir hukuçu değil ama aynı zamanda bir tarihçi ve felsefecidir. istanbul bilgi üniversitesinde verdiği güney amerika tarihi dersinin türkiyede bir benzeri olmasa gerektir. sözlük okuyucusu olduğu da doğrudur. test gibi yaptığı sınavlarında cevap seçenekleri arasına koyduğu bazı şeyler müthiş bir espri ürünüdür. bugün yaptığı finalde örneğin güney amerika tarihine ilişkin filanca kitap hangisidir sorusuna cevap seçeneği olarak hay bin yakzan , aguirre filminin yönetmeni kimdir sorusuna cevap seçeneği olarak franz beckenbauer, ispanyolların güney amerika yerlileri ile çatışmalarının nedenleri nedir sorusuna koyduğu cep telefonlarının çalışmaması ve diğer birkaç soruda karşılaştığım dilimin ucunda şimdi söyleyeceğim veya ben o derste yoktum cevap seçenekleri sınav ortasında kopmama ve akabinde yarılmama neden olmuştur.
  • sanat ve hukuk dersinin finalinde, test sorularının seçeneklerinin birine çılgın korsan jack ve lapacıyı koyarak gönlümü bir kez daha fethetmiş olan, part time hukukçu, all time filozof kişi.
  • "entellektüel" kavramını tanımlamak için kullanılacak yegane kişilerdendir kendisi.
    alçak gönüllülügü, keyifli, doyurucu sohbetleri ve gösterdigi degişik bakış açılarıyla hep hocam olarak kalsın istedigim; bu seneki "sanat ve hukuk" dersinde görüşecegimizi umdugum hukukçu/filozof.
  • dost yayınlarından çıkma modern düşüncenin doğuşu: ispanyol altın çağı adlı eserin sahibidir. map 101 dersinin konuğu olarak ispanya'nın altın çağını bir ek ders olarak sahne ve gösteri sanatları yönetimi bölümü öğrencilerine verecektir.
hesabın var mı? giriş yap