• ankara'da devlet demir yolları tiyatro topluluğu'nda tiyatro macerasına atılan oyuncu. en son gün anneme gebe isimli oyunda kısa bir sahnede gördük kendisini.
  • fırsat sitesinde 100 tl'ye dublaj eğitimi satıp, bu eğitime bir hevesle katılanlara engin deneyimlerinden bahseden, bahsederken mutevazı(!) davranıp, satır aralarında vurgulu bir şekilde kendini öven ve daha önce yapılan yorumun aksine hiç de sabırlı ve egosuz davranmayan ses sanatçısı.

    tecrübesi müthiş. son derece saygıdeğer. fakat ısrarla ben esnaf değilim derken durumla ters düşüyor. fırsat sitesinde 100 tl'ye aylık ders satıyorsan bu iş artık para işidir, sürüm işidir, butikliği de kalmamıştır, bunu kabul etmek lazım. ve bence bunda yanlış bir şey de yok, tabii ki de kazanacaksın.

    insanlar 10 saat boyunca kendisinin bir türlü uyamadığı ders programını merak edip, hevesi kursağında bitiriyor bu macerasını. e tabi, fırsat sitesinden alınan dublaj dersiyle dublaj sanatına giriş yaparsanız, henüz diyafram çalışmaya fırsat bulmadan dersler biter, hocanın "ne kadar tecrübeli biri olduğunu" gayet iyi idrak etmiş vaziyette kursu tamamlayıp bir sonraki aşamaya cesaret edemeden bu meraka daha yolun çoook başında veda edersiniz.
    (bu arada bence 100 tl'ye bu kadarı bile fazla, ben olsam bu paraya bir ders bile vermem. ama tarifeyi böyle belirlediyseniz bu sizin tasarrufunuzdur ve vaat edilen eğitimi en güzel şekilde vermeye çalışmanız gerekir.)

    tekrar belirteyim, mesleğinde çok tecrübeli ve görünen o ki çok da başarılı. bravo. sonsuz saygı. ama bu eğitim işinde bence birçok kişi "aslında bir süre daha devam etmek isterken" maalesef irrite olmuş bir şekilde oradan ayrılıyor ve "neyse ki çok para vermedim" diyerek teselli buluyor. ders çıkışlarında insanlarla yaptığım sohbetlerde yorumlar hep bu yöndeydi.

    not: umarım okunduğunda yapıcı bir eleştiri olarak yerini bulur.
  • kendilerinden gelen cevap metni aşağıdaki gibidir:

    "sayın ekşi sözlük yazarının söz konusu yazısında şahsıma yönelik kullandığı olumsuz bir kısım subjektif yorum ve iddiaların yanlış, temelsiz ve haksız olduğunu -okuyucuların bilgi ve dikkatine sunmak üzere-cevaben belirtmek isterim. akademimiz çok yoğun bir şekilde ve gösterilen ilgi doğrultusunda çalışmalarına tüm samimiyetiyle ve özverisiyle devam etmektedir. yazarın şahsımla irtibat kurması halinde, yazısında ileri sürdüğü bazı olumsuz ifadeleri birlikte ele alıp düzeltmek ve kendisini aydınlatmak temennisiyle iyi günler dilerim."
  • daha önce eğitimlerine katılıp katılmama arasında kaldığım ancak sonrasında iyi ki katılmışım dediğim hoca. çalışma fırsatı bulduğum kısa süre zarfında ne kendisinin ne de eğitiminin bahsedildiği gibi olmadığını gördüm ve çalışmaya devam edeceğim. denemekten zarar gelmez kendiniz gidin, görün ve kararınızı verin.
  • (bkz: biosys)
  • (bkz: mikrofon oyuncusu) --> (bkz: sestanbul)
  • türkiye’nin ilk yerli üretim ventilatörünü üreten biosys şirketinin kurucu ortağıdır

    bilkent üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği mezunudur
hesabın var mı? giriş yap