• orijinal ve eğlenceli içerikler üreten bir mizah kanalı. (aynı zamanda taktir edersiniz ki kanalın sahibinin ismi)

    aha bu da kanalın linki:
    https://www.youtube.com/user/filatelist2035
  • kendisini tanırım, iyi çocuktur diyemeyeceğim. fena değil çocuktur. meşhur olma ihtimali olan bir komik. o yüzden şu "arkadaşım olur" entrysini buraya bırakayım ilerde ekmeeni yerim.

    kanalına falan bi bakın değişik şeyler yapıyor.
  • youtube'da yayinladigi daire serisi cok eglenceli, cerezlik. bugun keşfettim eksisozuk sag olsun. ust uste baya bir bolum izledim.
  • daire serisinin fazlası yok eksiği vardır.
  • tespitleri iyi olan mizahşör. özellikle toplumda can sıkan konulara mizah yoluyla güzel göndermeler yapıyor.
  • memurlar ile ilgili çektiği videoda taklitleriyle beni güldüren, anladığım kadarıyla güçlü gözlem yeteneği olan, piştiğinde ibrahim selim in yan sanayisi olabilecek youtuber. biraz daha uzun videolar çekerse tadından yenmeyecek. *
  • değişik ne bileyim. tamam öyle ay canım çogşirin ya da süper yakışıklı değil ama tipsiz veya aşırı antipatik de değil (bence değil) aşırı abartılı tavırları/değişik olayım derdi de yok (bana öyle geldi) buna rağmen 2 yılda edindiği abone sayısı... ne bileyim, garip bu yutub, seo filan. tuhaf bişey.

    hayır garibim yorumlara filan cevap veriyor hep. t.şaklı kanallar "bana da kalp atsanızaaa"ları tınmazken bu bey oturup pıtır pıtır... sanırım 10 bin abonenin altındaki yutubırların kaderi bu.

    ama bir insanın 2 yıl boyunca beş kuruş almadan, ele gelir takipçi de kazanmadan tek başına bişeyle uğraşıp durması -aslında gitar öğrenmek gibi bişey olmalı. yine de ne bileyim youtube üzerinden olunca farklı. üçüncü kişiler olarak bu inada ve sabra şahitlik etmek ilginç.

    şu konsept baya orijinal aslında:

    https://www.youtube.com/watch?v=xhu2bdd6upw

    edit: adam mal mısın/manyak mısın diyenlere bakmadan azimle neredeyse 3 yıl boyunca video yükledi ve geçen hafta itibarıyla filmler ve filimler aracılığıyla kitleselleşti. valla bravo. bence buradan yürür bu.
  • üç yıl aradan sonra sahalara dönen youtuber. birlikte delirmekten mutluluk duyduğum biri. umarım daha geniş kitlelere ulaşır.
  • çok çok zeki ve çok dolu. çok da özgün. bu arkadaş çok güzel yerleri hak ediyor.
hesabın var mı? giriş yap