• ülkemiz kazanacak ama vatan haininden farkı yok ama ben biliyorum korkusu başka o paraya satarlarsa zaten önümüzdeler bizi aşarlar diye çatlıyor, sen önce takımına sahip çık bu takım senin mi yoksa galatasaray lisesi mezunlarının mı?

    bu arada benim üzüntüm kimi sattıysak başarısız olup geri dönüyor, bizde memleket sevgisi çok başka cenk inşallah öyle olmaz üzülüyorum sonra...
  • bana tebessüm ettirmiş olan arkadaş. bir haftadır tüm everton sayfalarına cenk aleyhine ingilizce tweetler atıp duruyor. attığı tweet sayısı da 50'yi geçti. hiç üşenmiyor azimle yazıyor. :))
  • inşallah 30 milyon pounda gider bu işsizde benzin dökerek kendini ve kombinesini yakar

    (bkz: hahahahahahahahahaha)
  • fıkra vardı bir tane,

    cehennemdeki türklerin bulunduğu kazanın başında hiç zebani bulunmamasını soran acemi zebani "türkler için zebani bulundurmamıza gerek yok; içlerinden biri dışarıya çıkmaya kalktığında diğerleri onu hemen aşağıya çekiyor" şeklinde cevap almış.

    o aklıma geldi nedense...
  • hastadır. eğri oturup doğru konuşmak lazım: adamı izlerken eminim herkesin ağzının suları akıyordur.
  • (bkz: #73124769)

    yaklaşık 1 haftadır yemeden içmeden seri şekilde everton’a cenk tosun’u kötüleyen şahıstır.

    https://i.hizliresim.com/7ylwbl.png

    https://twitter.com/…nmik/status/947221830938619904
  • sözlükte zibilyon tane var bu zavallı ezik cinsinden. kendi takımıyla ilgilenmez beşiktaş başlıklarının altında nöbet tutarlar. kesin onlardan biridir. gerçek hayattta pek sık karşılaşmazsınız bu tiplerle. nedense hepsi sözlüğe mi doluşmuş nedir? siz nasıl bir canlı türüsünüz, beşiktaş sizi nasıl ezdi de böyle bir yaşam formuna dönüştünüz?

    edit: büyük ihtimalle bu başlığa da yazmıştır.
    he başlığı açana dava açması gerekirmiş he. neden? tüm dünyanın kullandığı herkese açık bir yerde yaptığı saçmalamalar sınırlı sayıda insanın okuduğu bir yerde görüldü diye. bravo kafan güzelmiş. gese taraftarının neden böyle olması.
  • university of california berkeley , berkeley şehrinde bulunan uc'nin kampüsüdür.

    yani berkeley university diye bir yer yok esasen. olsa olsa university of california, berkeley'dir o olmasa duramazsın. profiline 4-5 tane universite yazmış ama daha okulun isminden bile haberi olmayan işsiz bir gerzek çok da şey etmemek lazım.

    ayrıca yaptığı bu kadar dil bilgisi hatasıyla bundan bir cacık olmaz, üzerine yoğurt döksen belki.

    e: şimdi aklıma geldi de muhtemelen bu 1 senelik değişimle gitmiştir oraya erasmus'a gidip okulunun ismini oraya gittikleri okul olarak değiştirenler gibi. yoksa gittiği yerin ismini öğrenmekten aciz böyle bir turşu küpünü okulun önünden bile geçirmezler.
hesabın var mı? giriş yap