• abd'de demokrat partinin danışmanlığını yürüten think tank'lerden.

    http://www.americanprogress.org/
  • türkiye hakkında yaptıkları araştırmadan çıkan ilginç sonuçlar için; https://www.amerikaninsesi.com/…irmasi/4254008.html
  • 31 temmuz 2018 tarihinde amerika birleşik devletleri'nin türkiyeye yönelik yaklaşımını değiştirmesi ve daha agresif yeni bir yaklaşım geliştirmesini tavsiye eden şöyle bir rapor yayımlamışlardır. genel itibarı ile abd'nin son iki haftadır gösterdiği yaklaşım bu rapordaki tavsiyeler ile paralel gidiyor gibi görünmektedir.
  • ekrem imamoğlu'nu ziyaret etmişler. amerikan ilerlemecileri.
  • ilgili yazı

    haziran 2020'de internet sitesinde "türkiyenin değişen medya ortamı" başlığı ile yayımlanan yazıda, batı tarafından desteklenen bazı türk medya organlarının rus destekli sputnik türkiye karşısında başarısız olduğundan söz edilmiş. birkaç cümle sonrasında batı destekli olduğu iddia edilen portallardan gazeteduvar, bianet ve medyascope sputnik türkiye ile karşılaştırılmış.

    "... on facebook, ınstagram, twitter, and youtube, sputnik türkiye has a total of 1.49 million followers—almost twice as many as gazete duvar and more than three times as many as bianet or medyascope, online outlets that have received western support..."

    yazının ilginç olan bölümü ise fonlanan medya kuruluşlarından bahsetmesi:

    ".. sputnik türkiye has often been more successful than its western-funded competitors .."

    şimdi iddia edildiği gibi gerçekten salt desteğin ötesinde "fonlanan" türk medya kuruluşları var mı? fonlanan türk medya kuruluşları acaba yukarıda verilen medya organları mı? öyleyse batı niçin bu medya organlarını fonlama ihtiyacı hissediyor?
hesabın var mı? giriş yap