• uktecinin notu: yaşları 14-17 arası kızlarımızın hemen hepsinde görülen bir eylem biçimidir. bunlar bir ayna gördüklerinde büyülenmişçesine sıralanırlar önüne. yansımalarında kendilerini top model gören kızlarımızın başlarını sağa yada sola döndürmeleri, silikonluymuş gibi dudaklarını öne uzatıp şişirmeleri kaçınılmazdır. böyle onlarca pozları vardır, bıkmazlar, bıktırırlar..

    önsöz: aramaya inan!

    ancak olay belki malum başlıklarda (emo, gotik, vb. liseli kızlar, threesome, mature, bigtits) özellikle cep telefonuyla çekilme konusuna değinmemiş olabilir. açalım.

    öncelikle, genelleme sözlükte nefretle karşılanır. gözlem ve genelleme arasındaki farkı da her suser kavrayamadığı için yuhalanmaya maruz kalabilir her gözlem. ama ben gözlemimi aktarayım sıkıla sıkıla.

    (ulan aslında bunun lise tuvaletinde foto çekilen kızlar/delikanlılar tadında başlıkları vardı diye biliyordum, aradım aradım bulamadım, vay anasını)

    olaya gelmek gerekirse, hanım kızlarımız lisede, haftasonları evlerde toplanarak telefonla kendi fotolarını çekerler. böyle hangi sebepten olursa olsun, genelde bir süreliğine benimsedikleri tarzların hareketlerini yaparlar (kafaya silah dayama, şaşırmış ağzı elle kapatma, temel içgüdü'deki sharon stone'un sigara içişi, el ile evil/şeytan işareti (pis metalciyiz) yapılır en az 50 tane ya da tenefüs ne kadar el veriyorsa çekilir. neden yapılır bilmem, belki artistliğine belki can sıkıntısına. psikolojik çıktısı ise, bana göre, o ayna onların (geçici, değişken, toy) kişiliklerini sergilemekte özgür oldukları, yargılanmayacakları ortamdır. gençtirler, normaldir. ama okumak lazım, neden diye sormak lazım ki hep böyle kalınmasın, insan kendi örneğini yaratabilsin.

    delikanlı abiciklerimiz ise, daha köşeli hareketler yaparlar. nazi selamı verenine bile rastlanmıştır. geyiktir.

    öyle işte. dersten kaçıp, okulda kalıp, öğlen tenefüsünde, okul sonrası klüp aktivilerine katılmak için beklerken okulun spor salonuna gidip 1-3-5 kişilik gruplar halinde fotolarını çeken hanım kızlarımız gözlemlenmiştir. garip garip, ne kadar vücut pozisyonu varsa yaptıkları görülmüştür. anlam verilememiştir. şimdilerde daha bir teknolojik bu olay. bilumum community sitelerinde (facebook, myspace...) kolayca erişilebilir. sevgiler.
  • bunu yapan aynı yaş grubundaki kızlarımızın yaptığı bir diğer aktivite ise toys r us da fotograf cektirmektir.
  • bunu yapan kızların aynı zamanda kafayı 48 derece yana eğip saçlarını bir gözlerinin üstüne getirerek gözler sürmeli şekilde verdikleri bir pozda vardır.
  • bu fotoğrafların telefon kamerası olması nedeniyle çözünürlükleri kötü olduğundan ötürü hepsi shoplanmıştır oynanmıştır. köşede bir yerlerde bir yıldız falan olur ne bileyim en olmadı gölgelendiriverir. damalı pantolon da daha bir güzel görünür. evet.
  • erkekler için boy aynasında boxer ile çekilen modelleri mevcuttur..

    (bkz: kafa göz dalmak) (bkz: tekme tokat)
  • hangi sıklıkta karşılaşıldığını merak eden bir sosyoloğun arkadaşlık sitelerini taramak yoluyla sonuca varabileceği sosyal olgu.
  • yalnizligin simgesidir.

    resim cekicek kimsem yok bari aynadan cekiyim dü$üncesidir.
  • bu eylem için kullanılan mekan ya banyodur ya da yatak odasıdır. şaşmaz.
hesabın var mı? giriş yap