• gitti gidiyor üzerinden mys/intellicel iletişim firması adına ucuz ithal akıllı telefonlar satan ve uzak durulması gereken bir kullanıcı/firma. kendilerinden, gitti gidiyor aracılığıyla, iki yıl garantili bir telefon satın aldım ancak telefon üç ay içinde bağlantı sorunları yaşatmaya başlattı. sonra nasılsa garantisi var yollarım hallolur dedim ancak internette insanların garanti kapsamındaki ürünleri için yaşadıkları tecrübeler`:https://www.sikayetvar.com/intellicel-iletisim` okuyunca garantiye göndermemenin çok daha akıllıca olduğuna karar verdim. sanırım telefonu elden çıkarmak daha makul bir seçenek olacak. ben bu hataya düştüm siz de düşmeyin diye de yazma gereği duydum. 100-150 tl daha ucuza aldığınız telefon sonra size çok pahalıya patlayabilir, dikkat edin.
  • ben de bunlardan telefon alanlardanım. ve maalesef benim telefonum da arızalandı. şikayetvar.com'daki yorumları okumamıştım telefonu alırken. açıkçası ciddi endişelerim var. telefonu geçtiğimiz pazartesi servis teslim aldı. en fazla 20 iş günü dediler ve beklemedeyim. olayı çözemeyip bana da sıı teması var ya da darbe var diyecekler mi göreceğiz. vakit geldiğinde editleyeceğim.

    edit: 15 iş günü oldu ve hala arayan soran yok. beklemedeyim.

    edit 2: cesaretimi toplayıp aradım. onarım mümkün olmadığından anakart değişecek dediler. ne zaman değişir sorusuna ise net cevap veremediler. beklemedeyim.

    edit: 3: telefonum tam da 20. iş gününde elime ulaştı. korka korka açtım ve kullanmaya baladım. anakart olarak artık çakma mı taktılar çıkma mı taktılar bilemem. kulaklığım da bozuktu, onu da bir şekilde halledip yollamışlar. lakin gelin görün ki video çekerken sesinde sıkıntı var şimdi de. inanılmaz cızırtılı video çekiyor. ikinci kez riske girmek istemedim ve android marketten video programı indirerek sorunu çözdüm. şimdilik sıkıntı yok gibi duruyor. hadi bakalım.

    edit 4: cizirti sorunu telefon gorusmelerinde hoparloru acinca da ortaya cikiyor. hoparlor acilinca karsi tarafa muthis rahatsiz edici bir ses gidiyor ve sizi duyamiyor. bu ozelligi lullanan biri olmadigimdan fazla sallamadim. bir 20 gun daha bekleme ihtimaline karsi riske girmeyip gondermiyorum servise.

    edit 4: tekrar aynı sorunu yaşadım ve yine servise gönderdim. anakart yanmış bekleyeceksiniz dediler. çok çok uzun süre bekledim bu kez, sonunda yapıp verdiler ama daha da kullanmam diyerek babama verdim telefonu. artık apple sahibi ve dertsizim.
  • gittigidiyor satış yapan cepport mağazası'nın servisi intellicel söylenecek tek söz bozacı şıracı ve onun hakemi sakın ha sakın ne alın nede servise verin 50 günde garantide çıkmayan telefonum için gitti gidiyor mahkeme yolunu gösteriyor.bozacı ve şıracı da her gün yeni bahane ile sallıyor.son bahanesi darbe oldu yurt dışından parça gelmedi
  • ayın 5 inde ürün alıyorsun, 13 üne kadar ürün yok, 14 ünde gönderiliyor, 3 günde geliyor ve aldığın zamanki fiyattan 70 lira daha ucuza ilan açılıyor, o 70 lira ile ilgili talepte bulunuyorsun ve bir cevap alamıyorsun. güzel satıcı.
  • hem n11 hem de gittidiyor üzerinden telefon satışı yapan firma. klasik olarak müşteriden gelen mesajlara ne sorulduğuna bakmadan kalıp cevap veren, sitesindeki "en geç xxx kargoya verilir" taahüdüne riayet etmeyen bir firma.
    telefonsuz kaldım, erken alabilme şansım var mı diye sorarken taahüt edilenden de geç göndereceklerini öğrendim.
    tavsiye etmiyorum.

    edit : başka sitelerde fiyat değil kargolama tarihi olarak arama yaptım ve burayı uygun buldum ancak ürün içinde 12 eylül yazan kısım 19 eylüle güncellendi. şimdi ısrarla hayır 19 idi siz yanlış olmuşsuna bağladılar. dün gold modeller kargoda bugün için siyahları yolluyoruz dediler sözde eksi n11 ekibi de bugün 16:00 da kargolanacağı teyidi almış mesajla bildirdi. ancak ne kargoya verildiğine dair bir haber ne de soruya cevap var ? derdim yok değişiklik olsun, sinir sahibi olayım diyenlere n11-cepport ikilisini tavsiye ederim.
  • bilmem kaç saate kadar sipariş verilince aynı gün kargoya veriliyor yalanını her mekanda tekrar eden tok esnaf firma. çok kızıp siparişi iptal edince nasıl olsa yine bu işgüzar firmaya giren çıkan olmuyor, peşin ödediğimiz bedel kadar miktarın karta iadesi için biz uğraşıyoruz. işimiz ne değil mi?

    http://www.hepsiburada.com/…005xub4?magaza=cep port
  • kendilerinden aldığım telefonun cort çıkması üzerine ( çalışmayan telefon göndermişler) iade talebinde bulundum. bakalım ne olacak?
    sonuç: telefonu babam için almıştım. cepporttan iade icin aramışlar. telefonun açılmadığını, 1 saat şarjda kalmasına rağmen en ufak bir yasam belirtisi göstermediğini söylemiş babam. onlarda en az 5 saat şarjda kalması gerekiyordu demişler (füzyon motorları anca ısınıyor sanırım). neyse. babam iade istiyorum demiş. cepportta hayhay demiş.
    telefon: redmi note 4
    simdi ayni firmadan başka model bakıyor.
  • dün(23/07) itibariyle buradan 1 adet xiaomi redmi 5 plus siparişi verdim. neden? çünkü macerayı seviyorum. bugün saat 17:00 itibari ile ürün kargoya verilmiş gözüküyor. gelişmelerde görüşmek üzre.

    edit1: telefon 24/07 de elime ulaştı. kapalı kutu, faturasıyla birlikte. eski telefonla eşleştirdim, uygulamalar otomatik kuruldu. güncelleme yüklendi. şimdilik sorun yok gibi. sim kart takınca 2. edit gelecek.

    edit2: telefoncuya sim kart kestirilip takıldı. her şey yolunda.

    esen kalın.
  • çok çakal esnaf bunlar ya. arkadaşın dediği gibi tok satıcı hergeleler. bayram dolayısıyla batum'a gitme planım vardı. gitmişken video falan çekim mi acaba derken xiaomi yi 4k aksiyon kamerası alayım dedim. 880 tl olarak en ucuz bunlarda görünüyor kamera. gittigidiyor üzerinden bunların bilgisine ulaştım. aradım bu sıpaları dedim ki bayrama 2 gün var, kargonun bayramdan önce bana ulaşması konusunda endişeliyim. direk oraya gelsem oradan kamerayı alsam olur mu dedim. tabi ki dediler ama nasıl memnun oldum anlatamam. gittim bunların sirkeci'de bulunan adreslerine. önce internette ki fiyatın fazlasını çektiler, internette 880 tl diyor dedim. tamam olur dediler. taksitli almak istiyorum dedim taksitli satışımız yok dediler. internette var dedim (taksit seçeneğini gittigidiyor ayarlıyormuş bu konuda adamlara laf yok.) peki ben gitti gidiyor üzerinden alayım siz bana elden teslim edin dedim. ooo ne demek tabi ki dediler. ben satın alma işlemi yapmaya çalışırken, yan tarafta ayrı masada oturan büyük çakal anında fiyatı 980 tl yaptı. bir baktım sistemde ürün yok. usta ne yaptın ben daha satın alma yapıyordum falan dedim. eyvahhh unuttum ya falan dedi yalandan yere. bende sikerim kamerasını da aksiyonunu da dedim çıktım oradan. buram buram çakallık adamlarda hakim bey.

    edit: iyi ki çakallık yapmışlar da almamışım xiaomi yi 4k. tamam iyidir hojdir ema benena. sonradan dedim mikrofon girişi de olsun xiaomi yi 4k+ alayım. araştırdım onu almaktansa elektronik imaj sabitleyici yerine optik imaj sabitleyici olan sony as300r daha mantıklı geldi. evet 4k çekim yapmıyor ama 4k çekim yapmak derdinde de değilim zaten. gece çekimlerini gördüm canavar gibi makine. yaşasın sony as300r
  • farklı zamanlarda 5 adet telefon, bluetooth hoparlör, kulaklık falan aldım. hepsini mağazalarından gidip elden aldım. hoş sohbet, keyifli adamlar. herhangi bir satış sonrası sorun yaşamadığım içim teknik servis tarafını bilmem ama xiaomi markasına bakıyorsanız en azından almadan önce telefonu görebileceğiniz bir yer. malum pek yerde yok bu telefon ve kanlı canlı görmek biraz zor.

    yalnız telefonda piyasa fiyatı olsa da alet edavat, ıvır zıvırı biraz pahalıya satıyorlar.
hesabın var mı? giriş yap