• tüm altyapısı hazır telefon, elektrik, su ve doğalgaz hattı mevcuttur. ayrıca genava avrupa lisesine 10 dakika uzaklıkta. yatırım tavsiyesidir.
  • müthiş bir toplu konut fırsatıdır.
  • arsa üzerindeki konutlar bir görünüp bir kaybolmaktadır.
  • tanrı parçacığının bir tarafınıza kaçabileceği durum.
  • proton shower izleyebileceğiniz, tek yumurta ikizi çocuklarınızın hiçbir genetik hastalığa sahip olmadan, quantum 3.7 güncellemesi ile 160 iq ve 5 yabancı dil bilerek doğacakları bu eşsiz lokasyonda hayata geçirilmesi planlanan tritontower projesi ile yepyeni bir hayata merhaba deyin. kara güneş tapınağına sadece 3,5 km mesafede olan, illuminati şehir üniversitesi ormanı ile kucak kucağa thule şehir kulübü üyeliği ile sadece cerncity'de değil, dünyadaki 3500'den fazla lokasyonda konaklama, ulaşım, golf ve spor hizmetlerine ulaşabileceğiniz bu eşsiz fırsatı kaçırmayın. slackwater tarafından sağlanan güvenlik hizmetleri ile güvenli ve huzurlu bir hayata adım atarken, arka bahçenizde kendi ürettiğiniz elektrik enerjisi ile veri madenciliği yapın, arabanızı sokak lambanızdan şarj edin, pazar brunch'ınızda bbq'de kiwi kuşu aromalı buffalo bifteği pişirme zevkinizi ufo gözlemleri ile renklendirin.

    ilk başvuran 100 müşterimize tusk interstellar transportation işbirliği ile ücretsiz mars seyahati de hediye. sadece 999.999,99 tl'lik sınırlı sayıdaki 59 m2 1+1 villa fırsatını kaçırmayın...proje teslim tarihi 2109 haziran.
hesabın var mı? giriş yap