• çin, tibet, hindistan, burmada ve tayland'da yoga ve meditasyon üzerine çeşitli eğitimler almış, bir dönem pa auk forest monastery'de monk olarak yaşamış, yoga alliance sertifikalı uluslararası yoga eğitmenimiz.

    özellikle handstand ve hand to hand konusunda ileri seviye uzman olan bu yetenekli arkadaşımız müzisyenlik geçmişine de sahiptir. hatta kendisi yetenek sizsiniz türkiye performanslarıyla da epey beğeni toplamıştı: http://www.youtube.com/watch?v=cpvcf5x-gto

    bu da web sitesi: http://www.cetincetintas.com/
  • sohbetlerinde değindiği birçok konuda muhalif düşüncelere sahip olmama rağmen sınırlı zamanda ortamın ahengini bozmamak için sessiz kaldığım, ama çok çok sevdiğim yoga öğretmenimdir:) ileri seviye yoga hareketleri bile onunla çalışırken kolaylaşır. işinde gerçekten çok iyidir, emek verir ve kendini sürekli yenilerken hayatına dokunduğu insanların sayısı hiç de az değildir. umarım güzelliklerle dolu bir hayatı olur.
  • gönderdiğim e-postaları büyük bir incelikle ve ilgiyle yanıtlayan, evreni ve varlığı gayet de sevgiyle kucaklayan arınmış, aydınlanmış bir insan. sayesinde en rezil insanlara bile tahammül gösterebiliyorum-rezil demek bile gereksiz ve zarar verici oluyor bu arada ama var öyleleri işte n'aparsın. önemli olan onlara bakış açın. onlar öyle olsalar bile bunu nefret etmek için kullanmaman-. öncesinde de böyleydim; ama onu tanıyınca bir de yaptığı şeyin felsefeyle iç içe olduğunu fark edince daha da bir arttı bu tahammülün seviyesi. galiba kendisine aşık olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum. sevilmez mi böylesi yani.
  • yaklaşık bir aydır videolarını izlediğim, artık sesini duyduğum anda vücudumda bir dinginlik hissetmeme sebep olan yoga eğitmeni. internette çok fazla video var ama en profesyonel yapan kişinin kendisi olduğu kanaatindeyim. “rahatça nefes ver” diyor ve dünyam bir anda sakinleşiyor. istanbul’da yaşasaydım da birebir ders alabilseydim keşke dediğim insandır.
  • kendisinden ders alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...
  • aldığı yoga eğitimlerinin yanında pazarlama, satış ve reklam eğitimini de aldığını düşünmekteyim. daha yoga yokken hayatında yetenek sizsine katılmış, doğuştan gelen omurga esnekliği sayesinde yogaya yönelip yolunu bulan, ileri seviye sekanslarında eklem ve kaslarda travma riski oldukça yüksek olan geçişler yaptıran, şu an paraya para demeyen, parası olan sosyeteye hitap eden, korhan kaya’nın sutralar kitabından bi haber olan hatunların gözdesi, alacakları özel dersle o duruşları hemen yapabileceğini sanan insanların hayran olduğu bir kişilik.
    popüler olan her şeyi sevmek bizim ruhumuzda var. kendini geliştirmiş mi evet o kadar parayla ve imkanla her şey yapılabilir. çok da büyütmemek lazım.

    aylar sonra gelen edit: bu şahıstan eğitim alıp mağdur olanlar mevcut. verdikleri belge yoga alliance onaylı değil, kendi kurdukları sözde uluslarlar arası yoga okuluna ait sadece o da türkiye ve kıbrısta mevcut. mağdur olanların sordukları sorular da taraflarınca geçiştirilip cevaplandırılmamıştır.
  • gerçek yogidir. türkiye sınırlarında bu yaşta bu yetkinliğe sahip biri daha yok benim bildiğim. bu adamla yoga yaptıktan sonra ben yoga yapmıyormuşum diyeceksiniz. ben ise çetin çetintaş haricinde kimseyle yoga yapmamış şanslılardanım.
  • hayat sana ne anlatıyor kitabı ile hayatıma sıkı bir şekilde giren legendary yogi. kendiyle ilgili yaptığım araştırmalar sonucunda kendisine büyük hayranlığım oluştu. yakın hedefim derslerine katılmak ve kendisini canlı kanlı görmek.

    kitaplarını da okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
  • türkiyede yoganın pop starı diyebiliriz. podcastleri, kitapları ve yeni yeni açtığı şubelerle oldukça üretken bir kişilik.
  • yogaya yaklaşık bir sene önce başladım. önce spor salonunda grup derslerine gidiyordum. sonra o kadar vaktim olmadığı için kendime uyan zamanlarda evde yapmaya karar verdim. kendi kendime bir akış yapamadığım için de youtube'dan video ararken çetin çetintaş'ın videolarına rastladım.

    anlatımı temiz, görüntüler ve ses net. her seviyeye uygun videoları var. çalışmak istediğiniz bölgelere, rahatsızlıklara (bel fıtığı, omurga ağrısı gibi) göre de ayrıca akışlar hazırlamış. akışlarda yer yer hareketlerin alternatiflerini de gösteriyor. videolarda herhangi bir müzik olmaması en sevdiğim özelliklerden. çetin'ciğim o rahatlatıcı sesiyle hareketlere kendimi bırakmışken arkadan sevdiğim meditasyon müziklerini de açıyorum, mis gibi oluyor.

    bence bu yaptığı büyük hizmet ve emek. yazın 21 günlük ateş elementi videosunu tamamlamış ve harika hissetmiştim. kollarım ve karnım çok güçlenmişti. yogaya uzun bir ara verdikten sonra şimdi 40 günlük toprak elementiyle tekrar başladım. sabah altıda kalkıp yapıyorum, mükemmel bir zindelik veriyor gün içinde. bütün elementleri tamamlamayı umuyorum.

    kendisine çoook teşekkür ediyorum. yeni videolarını sabırsızlıkla bekliyorum.
hesabın var mı? giriş yap