cevheri güven
-
serbest birakildiktan sonra once kacak yollardan yunanistan'a, sonra da almanya'ya kacmistir.
nokta dergisi gyy iken cok dikkat cekici, carpici kapaklari vardi.
feto mensubu mu yoksa pkk sempatizani mi oldugunu anlaabilmis degilim.
belki ilik gotlu bir libostur. -
neci olduğu hakkında bir fikrim olmamasına rağmen youtube da yer alan, 17 aralık nedir? hap gibi anlatım... videosunda süreci gayet akıcı anlatan kimse...
hazır camın önünde otururken ciyuvv diye bir ses ile içeri girecek mermiyi bekledim ama gelen giden olmadı.
youtube kanalında geziniyorum, erişim kısıtlaması gelmeden 15 temmuz videosu var mıymış bakalım...
edit:kendisi hakkında yaptığı videoda eleştirilere ve sözlükte yazanlara istinaden açıklamalar yapmış pkk ya yer yer çakmış ama fetöyle ilgili herhangi kötü bir söz sarfetmemiş çıkıp ben fetöcüyüm dememiş diyememiş kişidir.
çok mu önemlidir? hiç sikimde değil.
kimi kandırılmış, kimi hapiste, kimi sokakta, kimi mülteci...
mühim olan birbirlerini yemeye devam ediyor olmaları. sırf bu yüzden fetöcüyse bile izlerken keyif alıyorum.
gazeteciliği konusuna gelince ülkemizde kendisi kadar ilgili konuları deşen korkmadan haber veren kimse kalmadığı için takdir ediyorum. -
youtube ana sayfada gördüm kendisini. birkaç videosunu izledikten sonra kesin fetöcüdür bu diyip, sözlüğe baktım ve yanılmadım. adamın tipi resmen ben fetöcüyüm diye bağırıyor.
-
oda tv bu kisi hakkında bir videoyu twitter hesabından yayına vermiş. ılginç şeyler söylüyor umarım anlattıklarının gerçekliği yoktur. eğer doğruysa durum hakikatten vahim.
youtube linki -
(bkz: kanım dondu şerefsizim)
edit: odatv tutuklamaları ile ilgili videosunda anlattıklarını ürpererek izledim. çok vahim iddialar. ancak sonradan kanaldaki diğer videolara bakınca gördüm ki:
(bkz: adam fetocu çıktı rıza baba) -
fethullahçı bir kardeş ama yalan söylediğini çok düşünmüyorum. neksfliksçiler bu adamı dinleyip narcos türkiye benzeri bir dizi çekse de izlesek dedim. 25 aralık
-
şu anda fetö medyasının şahin kanatını temsil etmektedir.
-
tipini, konuşma tarzını, ses tonunu baz alıp kripto fetocuları kolaylıkla deşifre edebilirsiniz. tek tornadan çıkmış gibiler.
-
youtube'da ülkenin tüm kirli çamaşırlarını ortaya döken şahıs.
erdoğan ailesi ve yandaşlarına dair çok çarpıcı iddiaları var.
oda tv tutuklamalarının gerçek nedeni: hayalet gemiler
osmanlıdan kalan milyar dolarlık arsayı bedavaya nasıl iç ettiler -
sedat peker ve berat albayrak arasındaki savaşla ilgili bir videosuna denk geldim. atar yapanlar dışında gördüğüm tek mantıklı açıklama.
https://www.youtube.com/watch?v=83bc6lvghyk&t=545s
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap