• ceyhun yilmaz'in komedyenlik anlayisiyla fazlasiyla bagdasan program.
    basarisiz ve silik bir komedyen, zoraki kahkahalar atan iki konuktan öteye gitmeyen,gidemeyen programdir.
  • iki gündür denk geldiğim program. evet oturup izletiyor, güldürüyor, ama rahatsız eden bir şeyler var. bir kere ceyhun yılmaz sempatik aile çocuğu beyaz'a daha yakın bir izlenim verdiği halde neden asi çocuk okan bayülgen'i örnek alıyor ve "okan bana kavuğunu devretti" havasına giriyor anlamış değilim. gazete haberlerini yorumlamasından seyircilerle dalga geçmesine, hatta alo deyişlerini taklit etmesine kadar her şeyiyle kötü bir zaga kopyası yapıyor gibi. izleyicilerin veya konukların telaffuz hatalarını düzelterek ucuz espriler yapmaya çalışmak yerine örneğin bu gece konuklarıyla karşılıklı yaptığı kelime oyunları gibi kaliteli esprilere prim vermeli. bir de ortada gereksiz bir boşluk var, oraya seyircileri oturtsa program tam zaga gibi görünecek ama bir şekilde doldurmalı o boşluğu. kısaca umut veriyor ama daha özgün olmalı.
  • 2001 de atv de olmayan 2004 de trt de seker olsada kendı gıbı olmayan. yenı yılla bırlıkte 2005ıtıbarıyle cıne.5 te olan her gecelık talk show seysi. bu sefer olmus. uykusu kacanlar kahve tadını alıyor. bı de bu kadar karanlık bı dekor olmasa?
  • ceyhun yılmaz'ın, okan bayülgen'in ayaklı mikrofonunu bizzat kendisinden devralmakla gurur duyduğu program
  • daha oturmamış program. ilerki bölümler aynı iyi niyet ve çaba ile devam ederse kıvamı tutturabilir...skeçler zayıf, orkestra bir garip...
  • manasız program. ceyhun yılmaz güya stand-up yapıyor ama geçen zapping'de denk geldiğimde programı boylu boyunca yatarak sunuyordu. espriler ve kalite de ceyhun abiyle birlikte yerlerde sürünüyordu.
  • ilk kez best fm de sonra da best tv de insanların hayatına girmiş şimdi de cine-5 ekranlarında devam etmekte olan bir talk show programı.
  • bazen eleştiri sınırını aşıp,hem konuklarına ve telefondaki izleyicilerine karşı olsun hemde o an programda olmayan medyatik insanlara karşı hakaret derecesinde eleştiriler yapıp çok kaba bir insan olabiliyor,hatta bazen programda söylediklerinden ordaki konukların rahatsız olduğu utandığı da olabiliyor.bazen çok sevimli ve espriliyken,bazen itici biri olabiliyor.ayrıca her programda yalnız olduğunu vurgulayıp bir nevi kızlara el sallarken de bunları yapabiliyor.bu kabalıkla,düşünmeden söylediği sözlerle daha kendine çok sevgili arar.
  • 29 yaşında bir erkeğin abazan olmasını,aklının seksten yada kadınlardan başka bir şeye basmadığını klişe esprilerle bize gösteren program.
  • an itibari ile bir yazarın canlı bağlanıp ceyhun yılmaz'a "seni yazacam" dediği programdır. konuk olarak esra balamir'in de "ya bu ekşi sözlüğe beni çok yazıyosunuz" demesi üzerine yine yazarımızın "seni de yazacam" dediği, ayrıca ceyhun'un da esprili bir şekilde "ben de seni sözlükte görürsem silecem" dediği program olarak hafızalarımızda yer etmiştir.
hesabın var mı? giriş yap