• ateist olduklari icin isleri zordur bunlarin. katliam yaptiktan sonra hucre evine donup aksam misil misil uyuyamazlar cunku "katliami tanrim icin yaptim sevap kazandim" diyerek vicdanlarini rahatlatamazlar. insan oldurmus olmanin agir yukunu tasimak zorundadirlar.

    simdi sucluyu ve sucu ovmek gibi anlasilmasin bu ama ateist intihar komandolarina deginmek istiyorum bu hic kolay bir sey degil, cok guclu bir irade gerekiyor. bir binayi havaya ucurup cennete gidip, orda guzel bir ikinci yasam surme olayi yok ateist intihar bombacisi icin. olecek ve yok olacak. sahip oldugu tek hayati, canini en kiymetli seyi verecek ve kaybolup gidecek. inanclilar bunun arkasindaki cesareti ve fedakarligi kavramakta zorlanacaklardir suphesiz.

    neticede ateist terorist olmak zor zanaat.
  • (bkz: gerçek ateizm bu)

    adamlar çakmaktaş çizgi filminin ofisini bombalamışlar. sebebi de çakmaktaş çizgi filminin eski insanların dinozorlarla beraber yaşadığını göstererek evrim inancının tersine bir algı yaratmaya çalışılmasıymış.
  • ateist terör örgütü. şimdi bi düşünün, bu örgüte birileri milyonlarca dolar para verse ne olur? bu adamlar örgütünü genişletir, propagandasını yayar, saldırılarını artırır. şöhreti ve parasal imkanları genişledikçe saldırıları daha da duyulur hale gelmeye başlar, propaganda vidyoları internette meşhur olmaya başlar. böylelikle hem bu örgüte katılımlar daha da artar, hem de uluslararası camia bu örgüte karşı birlikte hareket etmeye başlar. sonra ne olur? sürekli gazetelerde dergilerde internet sitelerinde bu adamların neden bu saldırıları yaptıklarıyla alakalı makaleler yazılar yayınlanmaya başlar ve insanlarda şu algı oluşmaya başlar, ateizm insanları teröre sevkeden zararlı birşey. işte böyle bir algıyı oluşturmak isteyen parası ve gücü olan insanlar bu ve buna benzer grupları besleyebilir. ama demek ki ateizm algısının adının kirlenmesini istemiyor demek ki birileri ki ışid palazlandırılıyor.
  • (bkz: yaran başlıklar)

    edit:

    --- spoiler ---

    atheist militants bombed the flinstones writers’ offices in burbank, california this morning because the cartoon’s depiction of prehistoric life contradicts the theory of evolution. (ateist militanlar, tarih öncesi yaşamın tasvir edilme şekli, evrim teorisine aykırı olduğu için, taş devri* çizgi filmi yazarlarının ofisini bombaladı.)(...)

    (...)this isn’t cdmb’s first retaliation in response to the flinstones. back in 2005, the group took credit for a series of death threats to cartoon network executives, following the network’s decision to air re-runs of the beloved cartoon. the letters, which were reported to have been written in blood read, “we’ll show you what ‘bamm! bamm!’ really means!!” (bu örgütün ilk olayı da değil, 2005 dolaylarında cartoon networkün sevilen çizgi film flintstones'u yeniden yayınlama kararını takiben örgüt çizgi film kanalına bir dizi ölüm tehdidi yolladı. kanla yazılmış olduğu bildirilen mektuplarda şu ifade vardı: "size bam bam nasıl olur göstereceğiz!" )

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap