• amerika'nin en buyuk online dealing sirketi. uzun yillar en ucuz komisyonla borsalarda islem yapma imkani verdi, daha sonra bir cok yere ofisini kurdu. internetin 95 lerde patlamasiyla bu misyonunu kucuk yatirimciya indirgedi. www.schwab.com adli adresten tum uyelerine deep discount / full service secenekleriyle yatirim yapma imkani vermektedir.
  • sloganları: "talk to chuck".
  • çalışanlarının tam bir embesil olduğuna ikna olduğum şirket. fidelity’den telefonda 10-20 dk da yaptığınız aynı işlem gerizekalı çalışanları yüzünden haftalar sürebiliyor. bu hafta da işimi göremezsem bütün paramı çekiyorum kendilerinden. mal sürüsü
  • bugün itibariyle td ameritrade firmasını satın almıştır. ödenecek miktar ise 26 milyar dolar olup sonuçta 24 milyon müşter ile 5 trilyon dolarlık toplam menkul varlığına ulaşmıştır.
  • american express kartları süper puan kullanarak yatırım yapabiliyorsunuz
  • dünya’daki( evet dünya’daki) tüm atmleri ücretsiz kullanabilirsiniz, eğer ücret kesilirse ay sonunda schwab kesilen ücreti size geri yatırır.
    şubesi yoktur, ofisleri vardır. telefondan halledemeyeceğiniz hiç bir şey olmaz.
    yatırım için de ücretsiz danışmanlık verirler.
    müşteri hizmetleri çok iyidir.
    paycheckleriniz yatacaksa başka bir bankadan hesap açabilirsiniz ve o bankaya yatan parayı da schwab’a aktararak kullanabilirsiniz.
    15 dakika’da internetten ücretsiz hesap açabilirsiniz ve hesabın devamlılığı için de hiç bir ücret ödemezsiniz yada diğer abd bankaları gibi hesapta para tutmak zorunda değilsiniz.
hesabın var mı? giriş yap