• sex and the city'de kristin davis'in oynadığı karakter; dört kadının en romantiği, samantha'yı kınayanı, hatta gidip evlenecek kadar diğerlerinden farklı olanı
  • sanat tarihi okumuş olması muhtemel bir galeri işletmecisidir kendisi.
  • gozumu kirpmadan ellerimle bogabilecegim kadar uyuz karakter. saflikla aptallik arasindaki ince cizgiyi surekli taciz edip insanin sinir katsayisini arttiriyor.
  • sex n the city de ki rolü hakikaten bir modern zaman prensesi. naif yapılı, romantik, ince. yalnız bir bölümde carry'ye ihtiyacı olan borcu kendiliğinden teklif etmemişti ve aralarında bununla ilgili bir tartışma geçmişti. bu karakterle ilgili çizilen portreye aykırı gelmişti sanki bana biraz. tanıdığımız charlotte ilk önce kendi teklif eder gibi gelmişti bana.
    herneyse, bu ablanın tarzında giyinmek isteyenler için işte bir rehber: charlotte york tarzı için buradan buyrun:
    http://www.caferuj.com.tr/…ern_zaman_prensesi_olmak
  • zaman zaman bizim kezban ile yakın akrabalığı olduğunu düşündüğüm karakter. hatta bazen bizim kezban'dan daha sinir bozucu da olabiliyor.
  • sinir bozucu bir tv dizisi * karakteri olsa da bayıldığım kadındır. fantastik 4lünün en hanım hanımcık olanıdır. giyim tarzı olarak blair waldorf ve marnie michaels ile karşılaştırabileceğim tek karakterdir ayrıca. bir de arkadaşlarım karakter olarak beni buna benzetiyor, hakkındaki kötü yorumları okuyunca biraz kırılmadım desem yalan olur.

    "i have been dating since i was 15. i'm exhausted. where is he?" repliği ile aşk hayatımı özetlemiş.

    bir de 2. filmde çocuğu vintage valentino eteğini kirletti diye ona bağırmıştı, hala hatırladıkça gülerim sjfhjdf.

    edit: sinir bozucu değilmiş diziyi o kadar çok özlemişim ki 4 karakterin de kötü özelliklerini görmezden geliyorum artık. canımsın charlotte. :(
  • sex and the city'nin 'kezban' olarak nitelendirilen karakteridir.
    ancak dikkat çeken bir husus var. diziyi dikkatle izlerseniz, charlotte'un beraber olduğu erkek sayısıyla samantha'nın beraber olduğu erkek sayısı kapışabilir. tek fark, samantha bu konuda daha açık ve cesurken, charlotte daha 'tutucu' bir imaj çiziyor. ama sayıya baktığımızda evlenene kadar neredeyse her bölüm charlotte da samantha da farklı biriyle beraberler.
  • en yakın arkadaşı carrie'nin kendisini mükemmel bir şekilde anlattığı sex and the city karakteri.

    ''that was the thing about charlotte. just as you were about to write her off as a park avenue pollyanna. she'd say something so right on, you'd think she was the dalai lama. and then, she'd say something else. but the bigger question remained.''

    kaç yıl geçti hala izledikçe bu karakterde kendimi görüyorum.
  • “i’ve been dating since i was fifteen. i'm exhausted. where is he?”
hesabın var mı? giriş yap