• türkiye'ye taşınması ona bir sabah uyandığında malum olan hanımefendi. ah be güzel kardeşim başka ülke mi malum olamadı anlamadım ki. neyse efenm hoşgelmiş ne diyelim.
  • kendisiyle şans eseri weird things turkish people do videosuyla tanıştım hadi görüşürüz by by'ı türkçe ve seri bir şekilde demesi beni benden aldı harika ya
  • türk olduğundan şüphelendiğim, youtube'a videolar çeken kişi.

    çocukluğumda, uzun yıllardır türkiye'de yaşayan yabancıların türkçe konuşmalarına uzun süre maruz kaldım. şu anda da ingiltere'de yaşıyorum ve amerikalı, ingiliz, fransız birçok milletten insanla muhatap oluyorum. türkçe kelimeleri bu kızcağızınki kadar temiz bir şekilde telaffuz eden görmedim.

    telaffuzu ve çıkması gereken seslerin gırtlağının doğru bölgelerinden çıkması türk olduğu şüphelerimi çok besliyor. beni kesinlikle amerikalı ya da yabancı olduğuna inandıramadı.

    tahminim doğruysa, bir insanın niye böyle bir karakter yaratıp milleti yemek isteyebileceğini sorgulamama sebep olan insandır.
  • yine ünlü yapacağınız bir youtuber daha
  • videolarının altında yapılan yorumlarda, "abi bu kız kesin türk. yoksa bu kadar kusursuz konuşmasının imkanı yok" fikri hakim.

    ki haksız da değiller.

    ne kadar süredir türkçe ile içli dışlı bilmiyorum ama bence bu kadar kusursuz konuşabilmesi için ciddi ciddi yıllarını vermesini gerek.
  • su gibi git su gibi gelin ne anlama geldiğini başına gelen bir olayla örneklendirmesi güldürmüştür.
  • ülkemize geliş sebebi düzgün türkçe konuşmasından daha ilginç olan kızdır. hiç duymadığın bir ülke hakkında nasıl bir anda göç etme arzusu ile uyanırsın çok garip geliyor kulağa. 2010'da gelmiş türkiye'ye. biz zahmet düzgün konuşsun. 10 sene olmuş neredeyse zaten kaç sene yaşıyoruz amk. ağrı'yı görmüş biri olarak doğulu aksanı bile yapsa şaşırmam. *
  • muhtemelen prim yapmak için "türk hayranı yabancı" taklidi yapan youtuber. çok düzgün türkçe konuşmasının yanı sıra, ingilizce konuşması da amerikalı'dan ziyade türk'e benziyor.
  • türklerin yaptığı üç tuhaf şeyi telefon konuşmalarını uzatmadan hemen kapatmak, buldozer seyretmek ve random atmak olarak belirtmiş bir eski amerikalı yeni türk-ish woman kendisi.

    abi random gülüş sanki türkiye'den çıkmış gibi ilk burda görmesine pardon da kıçımla ahan da şöyle güldüm kendisine asdghjklşhjk

    ya kadının çok güzel bir şiveyle türkçe konuşmasını geçtim bir gün uyandığında abdala malum olurcasına evet ben türkiye'ye taşınmalıyım kararına ne demeli? hadi rüyasında görse neyse de.

    ingilizcesi iyi ama sürekli aynı kelimeleri kullanması bilemedim ya ingilizceyi biraz unutmuş türkçeyi bu on senede çok iyi sökmüş bir hanım abla diye bir izlenim bırakıyor ya da bizi iyi kekliyor diyebilirim.
  • videolarının birinde ağrı'dan 3 ay sonra bebekle izmir'e dönmüş ve babayla yaşamış 8 ay filan.anne ise ağrı'da kalmış o babayla 8 ay pompişleşmemişse ben de birşey bilmiyorum.
hesabın var mı? giriş yap