• içi boş safsata.

    daha önce yazdığı bir yazıya atıfta bulunarak haklılığını artırmak istemiş.

    ayrıca imamoğlu'nu ''eleştirirken'' akp'nin akıllı muhalefetinin de etkili olduğunu ima ediyor.

    imamoğlu'nın asıl hatası tebaası tarafından fazla pohpohlanıp bir belediye başkanından ziyade daha büyük hedeflere hazırlanan biri gibi hareket etmesi.
  • pkk'dan 13 yıl yatan satılık tetikçi sıçmığı.
  • kimse gelmeden
    kurtuluş tayiz kim amk..
  • youtube'a single player oyun videoları atan kitleden daha az tirajı olan bir gazetenin, kim olduğunu bile bilmediğimiz köşe yazarının beyanı.. çok ta şey yapmamak lazım.
  • çizilme falan yok rahat olun. siyaset birçok projeyle gelir... her siyasinin kullanılacak yeri vardır. zamanı beklemek ve zamanı beklerken, başkalarıyla o zamanı geçirmek en idealidir ;)
  • imamoğlu istanbul seçimini kazandığı an partide dokunulmazlık kazandı.
  • bu girişimleri yapanların hiçbirinin (bilerek ya da bilmeyerek) akp’nin ekmeğine bal çaldığından haberi yok. büyük bir hatası olmadığı sürece böyle dönemlerde kendi adamını eleştirmeyeceksin, dövmeyeceksin bunu hala anlamadınız mı? zaman öyle bi zaman değil. sokaktaki insan bile rte’nin bir iç savaş çıkarmadan gitmeyeceğini biliyor. siyasi olarak bu durumu engellemek için son şanslar bunlar.
    bakın belediyeleri sildi süpürdü muhalefet partileri sarsıldılar. yapmayın etmeyin mücadeleyi kazanalım ülke azcık normale dönsün ne bok yiyorsanız yiyin. o zaman istediğinizi afaroz edersiniz. gelmeyin böyle oyunlara her zaman ben olmam *
    bu arada ülkedeki herkes akp’den ve yavuklusu mhp’den iyi yönetir ülkeyi
  • yazının yazıldığı gazete (bkz: akşam)

    yazarını tanımıyorum ama hemen bir alttaki yazının yazarı gayet iyi tanıyorum (bkz: turgay güler)

    bu yazıyı sözlük'e taşıyan arkadaş, ekrem imamoğlu'nu her yerde görmeye dayanamıyorum, siz muhaliflerin rte'ye hissettiklerinizi anlıyorum diyen imamoğlu'yla kafayı bozmuş (bkz: dinleyin ulan develer)

    hatta bu ekrem imamoğlu takıntısı ile bende turgay güler'in sözlük hesabı olabileceği intibası bıraktı.

    şimdi bu veriler ışığında ilgili yazıyı ne denli ciddiye alıp almayacağınızı size bırakıyorum.
hesabın var mı? giriş yap