• her dönemde yaşanan türden, maalesef az çok alışkın olduğumuz şeyler ama malum partinin karşı kaleleri tek tek yıkma çalışmasına (battal ilgezdi ile başlayan süreç) yağ sürüyorsunuz. gerçekten bu ülkeyi seven insanlara tutunacak dal bırakmıyorsunuz. biriniz ne ise bininiz o.

    özet: hesapsızca yapılmış bir saygısızlık, ahlaksızlık.
  • " tam bir chp’li yavşaklığı."
    " ulan be amına kodumun salağı seni oraya başkan yapanın amına koyum. "

    ve bu adamları sözlüğe yazar mı yaptınız ?
    gözlerim yaşardı.
    ekşi değil, sanki uludağ sözlük.
  • kaçak olarak yapılan bir binanın yıkımında mal sahipleri ile tartışmıştır. adam gibi okumadan yorum yapmayın koduğumun trolleri.

    algı operasyonu denemesidir.
  • eski başbakan yeni cumhurbaşkanının vatandaşa 'ananı da al git', 'kız mıdır kadın mıdır bilemem' demesinden, yabancı başkanlara bile dayılanmasına; bakanlarının 'bittin oolum sen' hitabetine kadar siyaseti ele geçiren bu seviyesizlik (hangi parti olduğu önemli değil) belediyelere de sirayet etmiş sonunda. insan yemek yediği kaba sıçar mı ooluuummm.

    chp tarafından gereği yapılır kanaatindeyim de, öbürü için gereğini kim yapacak. millet mi. hani şu survivorda en küfürbaz ve kavgacı olana oy veren millet mi.
  • (bkz: gücü bulan chp'li despotluğu)
    allahtan halkımız basiretli de %20'lerde debelenip duruyorlar kendi çamurlarında.
  • atatürkçü,kemalist, aydın bir insan olarak kınadığım bir durumdur. bir işçi ölmüş,belediye başkanı hele chp'li ise,sorumluları meydana dökmesi ve kalabalığa bunun hesabını soracağını ikna etmesi lazımdı.tamam ikna olmadılar,malum troll kaynadığını farketti,çekip gidecekti binasina,el altından okuyacaktı canlarına sorumlunun.işçi ölmüş dostlar,işçi.

    akp belediyesi değil,söz konusu.solcu chp belediyesi,ortalığı kasıp kavurması lazımdı.
  • böyle oldukca chp 50 yilda olsa iktidara gelemez. cok yazik parti kimlerin elinde
hesabın var mı? giriş yap