• bugüne kadar böyle bir başlığın olmaması chplilerin trollük yapmaması kaynaklıdır...

    açın okuyun efendim chpliler ne diyor:

    ülkede hırsızlık var...
    ülkede yolsuzluk var...
    ülkede terör var...
    ülkede demokrasi yok...
    ülkede din sömürüsü var...

    bunun dışında konuşan var mı? yok!
    söylenenler yalan mı? değil!

    o zaman size zahmet bi siktirin gidin...

    edit: başlık başıma kalmış, akitin teki açmıştı vakti zamanında...
  • chp'liymiş gibi davranıp itibarsızlaştırma çalışması yapan maaşlı aktroller olmasın çocuklar?
  • o halde hepimiz chp'li trollüz, niye çünkü hepimiz doğruyu söylüyoruz? **
  • laikçi'den sonrasını okumadım.
  • paralarını alamamaktadırlar. hatta bu yüzden sadece benim bildiğim üç kişi işlerini bırakıp aktrol oldu. şimdi diğer arkadaşlarını da çağırıyorlar. aktrol olduk elimiz para gördü. maaş tam gününde yatıyor, yemek, yol da var diyorlar. bir de üstüne arada devlete işleri düşünce tanıdık manıdık kolay hallediliyormuş. yakında chpli trol kalmayacak böyle giderse.

    resmen akp haklı bu chp koyun güdemez, daha trollüğü bile beceremiyorlar.
  • sözlükteki chp lehine akp aleyhine konuşan herkes birtakım zatlara göre chp'li troll...

    aynı adamlara göre de oyveotesi de sorosçu zaten.

    koçum, bizim istediğimiz demokratik, yaşanılabilir ve her anlamda özgür, gelişime ve bilime, kültüre önem veren, halkı ezmeyen, halktan biri olarak insanının iyiliğini düşünenlerin, benim atadığım, benim maaşımın vergisiyle maaşını alan adamların yönettiğinin farkında olan bir türkiye.

    senin gibi cebime girecek üç kuruşa onurunu, vatanını, kimliğini, çoluk çocuğunun geleceğini satan klavye militanı otlağı evlatlarının temizlendiği bir türkiye.

    milli gelirin yandaşa değil, inşaatçıya değil, biat edene değil, halka gittiği bir türkiye.

    sonra hakaret edince "etnik kimliğimizi ezüyülleee"

    etnik kimliğine attırayım senin.

    evet amk; ben, karım, çocuğum, geleceğim chp'nin, kk'nın anlattığı bir gelecekte yaşayacaksa "chp'li trolün daniskasıyım".

    anladın mı piç?

    hadi siktir git şimdi, git biyerlere "camileri ahır yapacüüleee" diye ağla. hadi anam.

    ekleme: kk okur da bir gün iktidara gelirse ve birileri gibi sapıtır, halkı korumaya değil de düdüklemeye yönelik evrim geçirirse herkesten önce biz basarız gırtlağına, sen orasını fazla kafana takma.

    böyle bir durumda yandaşlık yapar da "ama duble yol yaptı" vari savunmacılık yaparsam da yedi sülalemi siksinler.
    bi de entryde şikayet etmiş haspam.
    hehe çıktıtlısınız ibişler!
  • bir aktrollün var olduğunu iddia ettiği insanlar.

    ve cemaatle ortak oldukları kanlı günlerden kalma "laikçi, halkı hor gören" sıfatları...yetmemiş evladım. hepimiz darbeci, elitist, faiz lobisi elemanlarıyız. bak senin yerine ben tamamladım, trollüğünü tam yap.

    aktrollerin varlığı malum zatın kızı tarafından telefon tapelerinde dile getirildi, resimleri çarşaf çarşaf internette geziyor. bazılarının kimlikleri bile var.

    "chp trolleri" denen kesime kanıt?

    keşke chp'nin de parası ve trolleri olsa da ortalık hep sizin gibilere kalmasa. iş-güç sahibiyiz. beğendiğimiz partiyi ve insanı ancak belirli bir zaman ve belirli bir dereceye kadar savunabiliriz. bununla birlikte chp seçmenleri akp kadar, hatta belki daha fazla oy verdikleri partinin başkanını, yönetimini, belediyelerini, politikalarını eleştirir. kör biatçılık yoktur. bugün vakit ayırıp chp trollü dediğin insanların geçmişine bak, bu tip entryleri kesin görürsün. ama akp'liler, ak troller öyle mi?

    ne allah yerine koydukları ve tapındıkları liderlerine, ne de onun elemanlarına tek söz ederler. içlerinden biri aforoz edildiğinde de hurrraaa hücum. böyle kaypaklık, kepazelik türkiye tarihinde görülmemiştir. eh ben senin gibi beynini başkalarına devredenlere niye saygı duyayım? niye aşağılamayayım? sen de onurlu insan ol, net ol. fikirlerini adam gibi söyle, tartış.

    hem halkın değeri neymiş? kim bu halk, tek senin gibiler mi? benim değerimle, senin değerin aynı olamaz. sen de benim değerlerimi, kıymet verdiklerimi aşağılıyorsun. her şey karşılıklı. bu düzeni oturtan sizsiniz, kusura bakmayacan!
  • chp'nin iş bankası'nın tek kuruşuna bile dokunamadığını, parasının olduğu gibi tdk ve ttk'ya gittiğini, sadece yönetiminde yer aldığını bilmeyenlerin var olduklarını iddia ettikleri hayali şahsiyetler.

    hahaha. tam aktrollük özelliği. bilmeden, internette kulaktan duyduklarınla propaganda yapma çabası...kabataş bacısı ne alemde troller, fantezilerine devam ediyor mu?
  • olup olmadığıyla ilgilenmediğim tip insanlar.

    ancak bu tarz başlıkların olması bile çok mantıksız. troll dediğimiz şey hiçbir düşünsel mantığı olmayan, birşeyler anlatmak, bak bu yol yanlış demek isteyen insanları alaşağı yapmak için ve nice çirkin amaçta kullanılan kişiler değil mi? o zaman düşünmeyen, mantıksız insanı görüşü ne olursa olsun reddetmemiz gerekiyor. buradan dahi senin trolün kötü benimki iyi yada benim düşüncemi taşıyan insanlar taklitçi olamaz üstün mantığı ile durumu kavramış insanlardır hep gibi durumlara girmeyelim. ayrıca güç toplayan her akım kendi parazitini de üretiyor en nihayetinde.
  • en azından hırsızı savunmamaktadırlar.

    (bkz: özet oy ve ötesi sandık müşahidi eğitimi)
hesabın var mı? giriş yap