• sezgin tanrıkulu tabiiki.
    savaşlar insanlığa karşıymış. biz kimmişiz, kimin toprağında güvenli bölge ilan ediyormuşuz.

    beyaz saray bile bu kadar direnmedi arkadaş siz bu milletin başına nasıl bir belasınız.

    https://twitter.com/…tatus/1181118427479576576?s=19

    ağla sezgin, oradaki pkk'yı da ezeceğiz. ağla ulan. afrin'deki gibi ağlayacaksınız.
  • bazen savaşlar, barış için yapılır. ypg denilen aptallarda akıl olsaydı çoktan işgal ettikleri toprakları suriye rejimine verip, götü kurtarırlardı. bize işgalci diyenler önce kendi işgal ettikleri yerleri bıraksınlar.
  • türkiyenin yapması gereken suriyeyle anlaşmasıdır. abd ile değil. okuduğunuzu anlamıyorsunuz. yarın türkiyeyi orada işgalci ilan ettiklerinde güvenli bölgeyi görürüz.
  • "amerika destegiyle pkk tarafindan isgal edilen suriye topraklarinda" diye cevaplanmasi gereken soru. ıstemiyorsan sen gelme sezgin, ama seni ipleyen de yok. sirri'yla oturup muhasebesini yaparsin ancak bu isin.
  • niye bu kadar olay olup, başlık açılmasına değer görüldüğünü anlayamadığım durumdur. herkes bağlı bulunduğu devletin yürütme aygıtının aldığı savaş kararlarına destek vermek zorunda mı?
  • yazarlar olayı çok yanlış anlamış.

    şuana kadar suriye'de yaptığı herşeyi eline yüzüne bulaştırıp sürekli pkk'nın güçlenmesine sebep olan akp'nin yapacağı bir suriye operasyonu, pkk'nın daha da güçlenmesine sebep olabilir.

    hatırlayın: suriye iç savaşının başladığı yıllarda pkk ile çözüm sürecindeydi bunlar. ortaklık yapıyorlardı. türk halkına pkk'nın çok cici bir örgüt olduğunun hükümet tarafından söylendiği yıllardı. pkk oradan ilerledikçe ilerledi bunların itirazı çok geç olana kadar gelmedi.

    akp hükümetinin bunu bu saatten sonra suriye ve rusya ile ortaklaşa olmadan yapamayacağı kesin. rusya şuan tsk'yı istediği zaman vuruyor ve kimse çıtını çıkaramıyor. bir isteseler tak diye operasyonumuzu ya keserler ya da sonuçlandırırlar.
  • bu adamı rasyonalize etmeye çalışan yazarlar var hala.

    sezgin madem savaşa karşı, el bab'da ışid'i temizlerken de sesini çıkarsaydı?

    ama onlara göre ışid kötü terörist, pkk iyi terörist.

    bize göre ikisi de insan kanı emen vampir iki şerefsiz örgüt.
  • neden şaşırıyorsunuz ki chp bunların en büyük müttefiki
  • 30 senedir gördügüm kadariyla, sinir ötesi ve sinir ici operasyonlar pkk'yu büyütmekten baska hic bir ise yaramadi diyerek katildigim söylemdir.

    türkiye gerekirse pyd ile anlasabilir. ortadogu'daki en yakin müttefigi haline de getirebilir. öso'cu cihatci kiralik savascilar gibi dönmezler, isleri ellerine yüzlerine bulastirmazlar. türkiye'de de kürt sorunu büyük ölcüde sorun olmaktan cikar.

    ama gerizekali, kan dökelim hezeyanlariyla ortaya cikan tiplemeler cogunlukta oldugu sürece en az bir 40 sene daha ayni haltlari yasariz.

    kendi cocuklarini askere göndermeyen, bedelli askerlik yapan tiplemelerin de bu geyikleri yapmasi ayni derecede igrenctir.
  • hangi bayrağa selam verdiği belli olmayan! kişi beyanatı, ciddiye almayınız.
hesabın var mı? giriş yap