• herkesin bildiği ama kimsenin dillendirmeye cesaret edemediği gerçek. öyleyse yine kötü biz olalım ve gerçekleri yazalım.

    chp’de atatürkçü kalmamıştır. bütün atatürkçüler temizlenmiştir, tasfiye edilmiştir. herkesin hangi yapıdan olduklarını bildiği mezhepçi bir ekip partiye hakim olmuştur.

    benim penceremden bakıldığında eğer atatürkçü olduklarına dair sahte imajı bırakacaklarsa olumlu bir gelişme bu. çünkü hem ırkçı hem laik hem din düşmanı bir ekiptense hiç değilse mezhepçi bir ekip ehven-i şerdir. atatürkçüler iyi partiye oy verip sandıkta boylarının ölçüsünü alabilirler pensilvanyasever ablalarıyla birlikte.
  • atatürk düşmanı bir aktroll saçmasıdır.

    böyle bir aktroll'ün chp'yi atatürkçü olmamakla suçlaması, chp'nin hiç olmadığı kadar doğru yolda olduğunu gösterir.

    chp'den temizlenen kitle sadece vatan partisi zihniyetli şovenistlerdi.
  • akp'nin, türkiye'nin tüm kuruluşlarının senin gibi fetöorospu çocuklarından temizlenmesi gerekiyor ancak hala buradasın ve hala konuşuyorsun furkan*
  • temizlenmek, kirlenmek fiilinin aksidir. bu durumda yazarımız ya atatürkçü olmayı kirlilik olarak kabul ediyor ya da ne dediği hakkında pek fikri yok.

    başlığa bakıp içeriğini okumaya değmeyecek yazılar statüsünde altın palmiye veriniz.
  • chp nin kurtulmasi gereken atatürkcüler yada atatürkcü olmayanlar degildir, kurtulmasi gereken bu sig ve sacma tartismalardan kurtulmasidir. koskoca adamlarin bir kismi diyorki musafa kemal in askerleriyiz, öteki diyorki biz kimsenin askeri degiliz, mustafa kemal in yoldaslariyiz. aferin bunu belirleyin tabi önce. ülke yangin yerine dönmüs ama siz bunu tartisin.
    yapilmasi gereken belki baskan degisirse gerceklesir; iyi bir örgütlenme ile iktidarin yaptigi tüm yanlislari ortaya cikarmak, medyada madem ambargo var il il ilce ilce brosür dagit, iktidardakilerin konusulmasini istemedigi konulari konus, gündemde tut, birde sadece sorunlari isaret etme, cözüm önerilerini de sun. adamlar gündem degissin diye google i abdulhamit han buldu diyor, muhalefet de onun kuyruguna takilip bunlari tartisiyor. hayir kardesim sen git satilan seker fabrikalari sor, usülsüz yapilan enerji ihalelerini anlat, köprü ve otoyollardaki vurgunu anlat, kendi vaatlerini de sirala,
    nasil ithalat cenneti yapildigimizi anlat, paranin degerinin her gün eridigini anlat, bunun icin üretim ekonomine dönmek zorunda oldugumuzu anlat.
  • partinin ismini de halklarin kardesligi partisi yaptilar mi tamamdir.zannimca cok basarili bir takeover operasyonu oldu.

    tanim: bir parti
  • (bkz: fetocu furki)
  • hmmm bu troll böyle dediğine göre demek ki chp doğru yolda..
    ona göre verelim oylarımızı..
    kesin bilgi yayınn..
  • hafız, sizin taraftan birisi "gerçek" kelimesini cümle içerisinde kullandığı zaman anlatılmak istenilen düşünce anlamını yitiriyor.

    "gerçek", "doğru", "dürüst", "onur" vb. kelimeler trollerin ne ağzına yakışıyor ne de kalemine.
hesabın var mı? giriş yap