• çok da umrumda olmayan an meselesidir.

    benim merak ettiğim şey, yaşıtları bir malını satarken veya evlatlarına paylaştırırken "akli dengesi yerinde" raporu ibraz etmek zorundayken, bu yaştaki insanların nasıl, çok rahat bir şekilde, belediye başkanı, milletvekili, siyasi lider seçilebildiğidir.
  • cumhuriyet halk partisinden eskişehir büyükşehir belediye başkanı yılmaz büyükerşen 81 yaşındadır ve 1999 yılından bu yana eskişehir büyükşehir belediyesinin başkanlığını yapıyor. şehire bu yaşına rağmen yaptığı katkılar da yadsınamaz. hatta şunu da söyleyebilirim, diğer 80 şehirde 20 yıl gibi bi sürede bir şehre bu kadar katkı sağlayan başka bir belediye başkanı olduğunu düşünmüyorum. bu yaşına rağmen gelecek seçimlerde bir daha aday olacak olsaydı yine kazanacaktı. sonuç olarak, yaşın belediye başkanı seçimlerinde çok önemli bir kriter olduğunu düşünmüyorum. hoş, bu ülkede yaşayanların şehirlerinde kimin belediye başkan adayı olduğuna bile bakılmadan verecekleri oy bellidir zaten.
  • izmir uc buyuk sehir arasinda (halen) kendi sectigi belediye baskani tarafindan yonetilmekte olan tek sehirdir. bakiniz istanbul icin (bkz: mevlut uysal) ankara icin (bkz: mustafa tuna). izmir bsb baskaninin atanmamis, secilmis olmasi sizde bir hazimsizlik hissi mi uyandiriyor ki gece yarilarinda buralarda ruyalarinizi yaziyorsunuz?
  • hangi "an" o delikanlı? hayırlı morfinler.
  • izmir'i alacağız derken istanbul'la ankara'yı kaybedeceklerinin farkında değiller ya...
    hayat çok garip
  • batı kıyı illerine yapılan göçler 15 sene önceki nüfusların 2 katına çıktı neredeyse.

    kötüye giden bir grafik izliyoruz hanımlar ve beyler.
  • chp'nin oyları bölünmesin diye iyi parti kapatılsın bari. hatta diğer partiler de kapatılsın, akp-chp kalsın.

    %80'e %20 takılırsınız.

    (bkz: kordon çomarları)
  • aziz kocaoğlu gitsin de kim gelirse gelsin diyerek desteklediğim hede. ben bu kadar vizyonsuz yönetilen bir şehir görmedim aga; resmen bokumuzda boğuluyoruz. özellikle son iki yıldır trafik çileye dönüştü resmen, bozuk yollar ve çarpık alt yapıdan bahsetmiyorum bile
  • hayatımda ilk defa başka partiye oy vereceğim. aziz kocaoğlu sağolsun. trafiğin içine etti, yaşam kalitemin içine eden kimseyi istemiyorum. nasıl ki mevcut iktidarı istemiyorsam, yerelde de seni istemiyorum aziz kocaoğlu. git artık. tıkalı kulaklarını da al git. bizi duymuyorsun.
  • söz konusu bile olmayacak durum.

    günlerdir chp'ye bir daha oy vermeyeceğini söyleyenler herhangi bir seçim zamanında yine gidip koşa koşa aynı partiye oyunu verecekler.
    kemal k. chp başında olmasa %10 barajını bırak %5 bile alamayacak biri. m. ince ise yeni bir parti kursa alacağı oy maksimum %7.

    değişen hiçbir şey olmayacak, hep birlikte göreceğiz.

    isteyen günü geldiğinde seçim sonuçlarıyla ilgili mesaj atabilir.
hesabın var mı? giriş yap