• bildiğin 52 sayfalık kitapçıktır.

    (bkz: oha)

    ulan 52 sayfalık malzeme çıkacak kadar ne yaptınız?

    http://iys.chp.org.tr/…kp-icin-fetonun-miladi.pdf?1
  • ikna etmeye çalıştığı kesim okuma ve sorgulama olayından imtina ettiği için ise yaramayacak kitapciktir.
    chp ve tabanı kısmen daha bilinçli olduğu için zaten bilinen şeylerin derlenip toplanması temalı kompozisyon çalışması gibi olmuş.

    chp'lilerden başka hiç bir akp destekçisi tarafından okunup anlaşılmaya calisilmayacak kitapçık olarak kalacaktır.

    ekleme:
    (bkz: ben kitap okumuyorum kitap özeti okuyorum) reisleri böyleyken akp linin 52 sayfa okumasını beklemek sanki biraz naiflik gibi. chp bırak naif olmayı bak zamanında (bkz: bilal'e anlatır gibi) diye birşey var buradan yürü ki yolun sonu bombok bir yere çıkmasın.
  • bana böyle şeylerle gelsin cehepe. aferin. türkiye sathına uçaklardan bu kitapçığın milyonlarcası dağıtılmalı. akape'nin yolsuzlukları, yalanları, talanları, hırsızlıkları, uğursuzlukları, sapıklıkları, din bezirganlıkları, anayasa hileleri, vatana ihanetleri ve beceriksizlikleri de böyle teker teker fasiküller halinde basılmalı.

    .

    düüt. akape'nin koyunları okumaz bunları diyerek böyle şeylerin gereksiz olduğunu iddia edenler, şayet aktroll boku değillerse, gitsinler bir de akape'nin web sitesine baksınlar. şıkır şıkır bir site. en sikindirik icraat bile köpürtülmüş, gerçekler çarpıtılmış, yalanlar gırla. ama derli toplu tasarımla, etkileyici ama sade dilli metinlerle bir akape efsanesi yaratılmış. demek ki basılı materyal kitleler üstünde etkili oluyor. sonra da dönsünler bu kitapçığa bir baksınlar.

    şimdi de cehepe kedi olalı fare tutmuş, aynı formattan akape'nin üstüne yürüyor. akape'nin sitesindeki rezil yalanları okuyanlar, her kimse onlar, cehepe'nin bu çalışmasını okumaya adaydırlar. qed.

    .
  • okuması gereken akp'liler okumayacağı için işe yaramayacak kitaptır. ha yanlışlıkla okursalar tepkileri; ''kim bilir hangi dış güç çıkardı bu kitabı? kılıçdaroğlu yürüyen merdivene ters binmişti bir kere''
  • hadi akp zamanında "kandırıldı", çok akıllı ve eğitimli geçinen chp tayfası neden madem fetö ile yatağa girdi ve hala da girmeye devam ediyor? "biraz da biz kandırılalım" durumu mu?

    unutmayın ki, okumayı çok iyi bildiğini iddia eden, aydın ve eğitimli geçinen chp'liler kendilerine dönüp de bir baksınlar. yok öyle köpüklü ağızlarla "çomar" diye höykürüp zeytinyağı gibi üste çıkmak diyeceğim ama yüzsüze laf da anlatılmıyor.
  • puahahahcjskcs islami entelektüel kesim de okuyormuş. okuyor da ne okuyor. islami kesim kendi görüşlerinin dışında bir şey okumuyor. onlar için kemal kılıçdaroğlu hala ssk yi batıran müdür, ötesi degil.

    islami kesim hiç bir zaman tartışma taraftarı olmadı. dikte edileni kabul edip dikte edilen yönde ilerledi.

    tanım da yapalım: normal ülkelerde normal şartlarda çok ses getirmesi gereken ama bizde hiç bir espirisi olmayacak kitapçık.
  • tam iskambil destesinin arkasına bastırılacak sayıda sayfa sayısı gözlerden kaçmamıştır.

    halka ineceksen böyle ineceksin, şimdi kahvedeki adam düşünsün*
  • ne yazıkki hiç bir akpli okumayacak ben inanmıyorum bunlar yalan reise iftira deyip hiç bir türlü onu okumaya ikna edemeyeceksiniz.
  • sadeleştirilip uçaklardan atılmalıdır
  • dizi haline getirilse ve prime time kuşağında yayınlansa, belki işe yarayacak çalışmadır.

    (bkz: şüphesiz ki bu milletin ağzına sıçsan bu koku nereden geliyor der)
hesabın var mı? giriş yap