• nba 2005 draft'inin yıldızlarından olacak ve muhtemelen ilk 5de seçilecek yetenekli point guard. oldukça hızlı ve iyi bir pas yeteneğine sahip. savunması da fena değil ne var ki size olarak nba ayarında değil. boyunun kısalığı cabası.
  • wake forest'ın north carolina state ile oynadığı maçta rakipten julius hodge un bel altına bir yumruk attığı kamera ile gözlemlendiği için okul yönetimi tarafından bir maç oynamama cezasına çarptırılmıştır.
    aynı maçın son saniyesinde attığı basket (bkz: buzzer beater) ile wake forest'ın maçı 55-53 kazanmasını sağlamıştır.
  • gelecegin jason kidd'i olarak gosterilen point guard. atlanta'nin 2.siradan secme ihtimali var.
  • -böyle giderse- rookie of the year olması son derece muhtemel olan pg.
  • 19 aralik gunu san antonio spurs u tek basina deviren adam. kanimca jason kidd den daha iyi olacak. sut yuzdesi cok iyi ayrica takima ribaund ve asistlerle de katkida bulunan bir oyuncu. netekim bu gece kendisi 17 sayi 12 ribaund ve 9 asistin yaninda 5 top calmalik bir performans sergileyip kendisine hayran birakmistir.

    (bkz: rookie of the year)
  • 1.83 boyuna ragmen ilk sezonunda 5.8 ribaund ortalamasi yakalamis tamamiyla rahatsiz bunye.. bunun yaninda 16.5 sayi ve 7.5 asist istatistikleri de cabasi. hepsini toplayinca zaten bir rookie guard icin abuk bir istatistige ulasiliyor ama o boyla bu kadar reb nasil oluyor o enterasan.. bu durumda onun o genc yasina ragmen sahip oldugu onsezi ve oyun bilgisi ile ayaklarindaki cabukluk devreye giriyor. zaten o cabukluk obur potaya ulasana kadar da devreden cikmiyor, siz onun tv nin kadrajina girdigini gorene kadar obur potada ya attigi sayiyla ya nefis asistiyle karsilasiyorsunuz. iste boyle bir deli..
  • gecen yil wake forest formasini giyerken, okulunun sezon oncesi siralamada 1 numara olmasini saglayan oyuncudur.. nba gidecek en iyi point guard olarak kendisinden bahsedilirken wake forest in beklenen basariya ulasamamasi buyuk hayal kirikligi yaratmistir, muhtemelen bu nedenden kendisi draftta ilk siradan 4. siraya gerilemistir.. yetenegi tartisilmaz ama gercekten winner mi, bunu zaman gosterecek..
  • evet bir takımı da vardır bu arkadaşın;new orleans oklahoma city hornets
  • nicki cp3* olan rookie.
  • ileride yeni bir jason kidd veya john stockton olabilecek yetenekte bir guard. henüz çaylak sezonunda takımını çıkardığı seviye bunun en büyük kanıtı. umarım geldiği bu seviyeyi kendisine yeterli görmez ve yine öncelikle takımını oynatmayı düşünerek nba'in sayılı guardları arasına girer.
hesabın var mı? giriş yap